Hej!

Dagen har väll varit precis som som andra prao dagarna, så inte så mycket att skriva om! Fick en fix ide för ett tag sen och börja baka kladdkaka..vet inte hur många gånger jag har gjort det den här veckan!? Men det är så gott! Har ett så himla bra recept med, snabbt och enkelt!

Vad ska ni göra i helgen då? Jah har inga direkta planer förutom att SOVA! Behöver ta igen mig efter den här veckan gå upp 6 varje dag och sluta 3 i ett stall, inte det lättaste jobbet! Men det är bara att härda ut :) Fick även tid att hoppa Palle idag, gick URUSELT han hade absolut ingen framåtbjudning! Han vägrade (för att avståndet inte stämmde kom i otakt!) och sprang på sidan, vilket han inte får göra det var ett plutti hinder så han fick hoppa det stillastående bara för att han skulle förstå att dte är förjudet att springa på sidan, hällre att han vägrar då! Och när han väll hoppa fick jag driva som attans! Han älskar att hoppa, så det är lite konstigt! Men kanske inte var hans dag idag, alla kan ha dåliga dagar även djur kom ihåg det! Och imorgon ska han stå hade jag tänkt.
 
Fresten vilket blåsväder det har varit idag! Det smällde i dörrar och saker flög kors och tvärs! Fast hästarna var faktiskt väldigt lugna med tanke på vädret! En del av ridskole ponnyna hade sovit sin första natt ute, så oj vad trötta dom var! Dom låg halv döda i boxen/spiltan ;) Men nu ska jag gå och kika på kakan!

Kram Ingrid


Kommentarer
Postat av: Carina och Lisa

Mmmm vad gott med kladdkakla vi brukar också göra det ibland. Förstår att du är trött, det är tungt att arbeta med hästar. Vi längtar efter att ni ska komma upp hit! Hoppas du kan få låna den där hästen som står här borta. Vi får prata med dom igen ;)



Kramar från oss!

2009-05-14 @ 19:31:43
URL: http://finalisa.blogg.se/
Postat av: Världens bästa Andrea

ingrid du är ett kladdkaks monster seriöst!

2009-05-14 @ 20:30:23
URL: http://etchi.blogg.se/
Postat av: mygga

spö och sporrar ;)

2009-05-15 @ 09:39:20
URL: http://myggaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback