Heej!

Uh, varmt riktigt varmt men är väll ingen mening att klaga ;) Idag har vi varit i bollnäs och handlat lite och så. Sen har jag tagit årets första dop hehe, stolt ;) nej då så duktig va jag inte! Men blev riktigt vamt efter ett tag. Usch har verkligen bloggtorka..men jag och Lisa ska iväg och rida Katla sen..för JAG ska antagligen tävla i ISLANDSRIDNING! Hur ska det gå? Man undrar..jag har aldrig överhuvudtaget tränat det xD Men det går till så att man ska visa upp gångartena tölt, trav och galopp trav och galopp hoppas jag väll att jag kan ;) Men tölten är ett litet problem så måste verkligen träna på det. Någon som är duktig på islandshästar? Hur som helst tävlingen är den 18 :)  Så bilr hårdträning ;) Men som sagt man tävlar inte för att vinna utan för att det är nyttigt för både häst och ryttare :) Nej men nu har jag snott daton tillräcklit länge!

Ha det bra!

Kram Ingrid

R.I.P

Ibland händer saker som egentligen inte får hända, Gustaf som bara var 19 år har gått bort, vill bara säga att vi känner med hans nära och kära.


R.I.P

Hejsan!

Nu har jag snott Lisas dator igen ;) Hehe men hur som helst vi har ridit idag blev turen över berget, älskar att rida där då utsikten är helt magisk!v Och så är det bra för hästana att klättra up för backen som man går så dom får träna muskler och kondition :) nej men annars har det bara varit att förbereda inför dopet imorgon. plocka blommor och så sprnger folk kors och tvärs för att koka potatis och göra sallad. Men ikväll ska jag, Marcus, Adam, Lisa, Ellen och Alma laga tacos (eller tjaa Ellen & Alma lär väll mest leka med leksakerna ;) Det ska bli riktigt gott :d

Och vid 18.00 visar dom bolt på hembyggsgården så vi tänkte gå dit och glo är ändo gratis så varför inte ;)
Just nu sitter Lisa och kladdar på ett papper och skriver massa saker som jag tydligen inte får se ;)

Har ni det lika varmt som det är här, är väll ca 30 grader..tror jag smälter! Nej men man ska inte klaga för en vecka sen så bara regna det! Nej men nu ska vi åka och börja med maten snart!

Ha det bäst!

Kram Ingrid



Dom har en affär här som heter Svempas occh ja tänker alltid på den här figuren då xD

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er här är allt super bra, vädret är varmt och solen steker ;) Jag och Lisa red imorse, jag har lånat en super snygg kille! En kallblods valack som heter Ryssen :D Ha´n är så himla go :D Så vi red till banan och tränade dressyr och hoppa lite, hehe kallblod är inga super hoppare precis ;) Så jag lånade Katla och hoppade lite, blev en riktig utmaning men slutade super bra :D Hinner inte blogga mer nu för vi ska snart åka och träffa prästen!

Hare bra!


Ryssen & jag..är inte lätt att rida i westensadel ;)


Lisa & Katla ;)

Godmorgon

Jepp vaknade vid halv tio idag ganska stolt faktiskt ;) Så har segat mig vid frukostbordet och gjort mig iordning och nu ska jag åka och handla med pappa, så ni får ha det så bra och så bloggar jag mer se!

Kram //Ingrid

Och så var det lördag.

Jo tiden får fort..nästan för fort ibland! Nu är det mer än en vecka sen vi slutade skolan..även om det känns som det bara var 2 dagar sen! Tur att sommarlovet är så långt som det är ;) Och så börjar vi 9an till hösten, det har gått för fort! Var inte längesedan vi gick på dagis och hade inget att oroa sig för. Man tog dagen som den kom, skulle vara riktigt skönt att kunna göra det ibland men nu har man massa att göra skolan, läxor, hunden, hästen, vänner och familj ibland undrar jag hur jag hinner med allt men på nåt sätt lyckas man väll balansera upp det, även om det inte är så lätt alla gånger!

Men för att prata om nåt roligare, är så himla härligt väder dag äntligen syns solen till, när det är sånt här väder har man lust att ba ta en stor filt och ett par ännu större brillor och bara lägga sig nånstans och steka i solen. Inte helt fel eller hur? ;) Bara det blir bra väder när jag är borta, då ska jag allt se till att jag är riktigt brun när vi kommer tillbaka till Uppsala! Hehe vilka mål jag sätter upp eller hur ;)
Kommer sakna alla mina underbara kompisar är jag är borta <3 men samtidigt är det skönt att komma bort lite, jag tror om man får vara borta från det man tycker om så mycket så lär man sig uppskatta det mycket mera för man ska absolut inte något eller någon för givet! Nu blev det lite rörigt men jag hoppas ni förstår  :)

Annars måste jag verkligen packa massa idag ska ändo vara borta 4 veckor så blir väll att packa halva garderoben om inte mer..man kan aldrig få för mycket kläder!

Nej men nu har jag inget mer att skriva om :)

Puss och kram Ingrid


Jerina från förra sommaren..vet bilden är jätte dålig.

Världens sötaste kattunge!

Söta va?

:)

Dagen..

Yes blev väckt 06.15 av mina kära föräldrar..allas dröm att gå upp så tidigt när man är ledig! Hur som helst kan jag inte säga att jag hade mycket val. Så gick upp och bytte om blev jeans och en t-shirt orka verkligen inte klä upp mig så spc. är det inte att åka ålandbåt ;) När klockan närmade sig 7 så var jag väll halvklar och det var planerat att vi skulle promenera iväg till bussen då..menmen kan inte hjälpa att jag är seg på morgon! Så mina kära föräldrar och farbror fick gå i förväg och jag tog cykeln. När jag hade åkt sådär halvvägs så hör jag mamma ropa på mig och det visade sig att hon hade glömt bokningsnummret hemma! Smart..som tur var hade jag tagit cykeln så hon fick låna den och åka hämta det där jäkla pappret! Och när vi kom fram till willys där bussarna gick ifrån träffa vi Sandra hennes mamma och hennes syster. Och självklart som grädden på mosen så regna det och var allmänt grått. Skönt var det att sätta sig på den varma bussen!

Och tog väll sisådär 1½ timme att åka hehe hade inte så bra koll då jag slumra till ;) Vakna av att Sandra körde armbågen i sidan på mig..kunde inte vaknat på nåt bättre sätt verkligen -.- Sen var det bara att visa upp biljetten och kliva ombord. Och vi rusade mer eller mindre upp till andra våningen och tog ett bord hehe, och köpte en ostmacka och en cola. Och sen sprang jag och Sandra runt i tax freen men köpte inget men vanliga beslutsångest! :) När klockan närmade sig lunch sen gick jag Sandra och hennes mamma upp till cafeterian och jag köpta kötbullar med potatis och brunsås..har ätit godare om jag säger så..maten var inte ens varm och hela fartyget gunga..ni förstår nog själva hur det känndes!

Annars har vi nog stått halva resan och glott på när mina kusiner slösa bort sina pengar på sånadär enarmade banditer..och så fort jag skulle prova vann jag ALDRIG nåt medans alla andra vann hela tiden min vanliga tur..:) Och så passade jag såklart att handla godis i taxfreen när det var lunch var så skönt att kunna gå runt utan att behöva armbåga sig fram. Och sen spela vi lite till tror jag xD Och sen var dagen slut :)

Tog bussen hem och satt och lyssna när fyllorna skrek och gapa och så var det någon som spela upp den här låten..jag är en dum blondin..ja ni vet nog fortsättningen ;) Och dead by april, tack för det!

Var så trött så har bara suttit och kollat på familjefällan, har sett den några gånger men en ganska bra film :) Och så märks det att det gunga ganska mycket, gungar massa i hela huvudet nu men går väll över..får vi hoppas hehe.

Nej men nu ska jag ta min äckliga men dock så nödvändiga medicin!

Puss och kram //Ingrid


Dagens lunch

Vackert! ;)

Sandra sitter och kör nåt bilspel som tydligen var gratis.

Tårtan från min födelsedag..satt och tänkte hur gott det hade varit och
suttit ute i solen och äta jordgubbstårta på midsommarafton! Men sån
tur har man tydligen inte..

Bilder..


Innan..


Efter..usch kolla vad kort mitt hår blev!!! Passar inte alls i det!!


Usch!!!!!!!!!!

Hemma§

Och så är man hemme från båten mer info och bilder kommer senare! :D

Puss och kram Ingrid

Håret..

Lovar att ni kan va så en bild imorgon på hur det blev..:) men ska kolla klart på soproanos nu ;)

Puss och kram Ingrid

Frisör :(

Åå hatar att klippa mig hon klippte av en hel dm (!!!!!!!)  Fast antar att det var bra för det var så slitet men ändo!


En bild säger men än tusen ord..

Godmorgon?

Hat  varit i stallet och kommer inte träffa Palle plutt på mer än 4 veckor nu! :( Kommer sakna han <3 Men kommer nog ha fullt upp ändo! Aja har varit i stallet och sitter och glor på tv om en fet katt..ska nog äta lunch snart blir nog korvstroganoff med makaroner, mm vad gott för är riktigt riktigt hungrig! Och har så tråkit vet inte vad jag ska göra! I eftermiddag ska jag möta upp mamma vid gränby och hämta ut min väska men vad ska jag göra tills dess? Några förslag?

Nej men nu ska jag glo vidare på tv!

Puss och kram Ingrid


Helluu biatch! <3

Försökte lägga in ett inlägg vid lunch men bloggen levde tydligen ett eget liv. Hmm..så kan det tydligen vara ibland. Aja var hos Palle imorse och red ut och sen tog ja bussen hem och lunchen bestog av lasange <3 Efter det tog ja bussen ner på centralen och mötte upp Pelle pappas bror, som ska bo hos ett par dagar för han ska med till åland på fre. Hur som helst sprang runt som en idiot och leta var bussen gick, inte det lättatse! Hur som helst hitta jag den till slut och satt och väntade och såklart var det två tanter som satt brevid mig och prata så då fick jag höra vad dom prata om lät nåt i stil med..

*Tant 1 - Ursäkta, måste man köpa biljett före man stiger på bussen?
*Tant 2- Ja vet inte, men du kan få köpa en av mig!
*Tant 1- Tack snälla! Vad kostar dom?
*Tant 2- Jag tror dom kostar 39kr
Och sen börja dom tjafsa om två 50 öringar..

Ett VÄLDIGT intressant samtalsämne som ni säkert förstår..

Aja..sen har jag bara kollat på tv hehe..var Tyra Banks show om ätstörningar helt seriöst det var en tjej som åt pulver från kritor..och en som år en ½ rulle *trummvirvel* TOALETTPAPPER OM DAGEN! Och den tredje kom ja tyvärr inte ihåg. Och så var det en man som åt insekter..så jävla äcklit! Vem i helskotta äter insekter frivilligt!? Usch..

Hur som helst så sitter jag och lyssnar på Beyonce nu <3  Åå vad ja har tråkit Andrea och Hillevi är på läger i sågmyra men hoppas dom har det roligt <3

Och imorgon måste jag upp till gränby C och hämta ut min björn borg väska innan vi åker, Skulle egentligen hämtat den idag men orka verkligen inte det, hoppas det inte gör nåt ;)

Nej men nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Puss och Kram //Ingrid


Vill verkligen ha den..349 kr gina.


Vill ha med! Trasiga shorts gina 199 kr.

Blandade Bilder <3


Andreas tårta <3


Hillevi platta Patriks hår..xD


Hanna före balen :D<3333


Fjooortis! :O


Min gooda kaffe :D

<33

Jag och Linda i kyrkan..vet ser skräckslagen ut xD<3

Bilder

Uppdate har varit på Gränby med Mickis lägger in bilder sen :)<3

God lunch? ;)

Idag ringde klockan 08.30 men som vanligt var jag alldels för seg för att gå upp så snoozade en timme till. Sen var jag tvungen att gå upp för skulle till tandreglering för tråden hae lostnat på en tand..fast det visa sig att "grannen" hade lotsnat med som tandläkaren sa :) Gjorde inte ont när han skulle knäcka bort platsen fast lät himla obehaglit trodde han skulle knäcka av mig tänderna xD Men gick ganska snabbt och enkelt så när jag varit där så tog jag bussen hem igen och leta efter mina hörlurar till mobilen och jag hitta dom inte såklart..varför göra livet enkelt!?
 
Men aja jag strunta i dom och gick ut med Ragge ändo och njöt av sommar vädret, skulle väll bli moln resten av veckan? Usch vill att det ska vara varmt och SKÖNT inte kallt regningt och blåsigt, man blir så deppig!

Just nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma <3 Vi ska gå ner till h-stam och sen vet jag inte vad vi ska göra. Måste upp till gränby med för min väska har gått sönder och vill jätte gärna få den lagad innan vi åker! Stress stress stress! Hur ska man hinna med allt känns som jag inte har någon tid alls fast det är sommarlov det ska väll vara tvärtom? Men skit samma när vi åker till segersta så kan jag glömma det, vet tyvärr inte hur det med bloggandet då men Lisa måste väll blogga så kanske kan få sno deras data ett par minuter då och slänga in ett inlägg? ;) Hehe hur som helst så ordnar det sig alltid! :)
 
Och måste även säga att jag tycker det är suuper roligt att blogga, och älskar alla som läser min blogg <3 Ibland känns det som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om så om ni vill att jag ska skriva om nåt spc. så säg till tror inläggen kommer bli mycket mer spännande då! ;) Annars hoppas jag att ni tycker om bloggen som den är!

Puss och Kram // Ingrid

Cola och kvälls smörgås <3

Har varit ute med tjejerna och firat Mickis <3 Kvällen började med pizza va super gott :D Sen gick vi till torbjörns torg och vi skjus hem, gick av vid h-stam och hängde lite där :) Andrea, Alex och Hillevi gick hem till Viktor och Mickis och jag drog runt och kollade om vi hittade några intressant personer..vilket vi inte gjorde xD Men så kom jag och Mickis ifrån varandra och satte mig på en bänk i häcken kom fram några tjejer från skolan och börja mucka och ja tjafsa tbx som vanligt..ja som aldrig kan hålla käften när bör göra det -.- Sen kom dom andra tillbaka och vi gick runt och leta efter Mickis som tur var hitta vi henne <3 Sen gick vi tillbaka till h-stam och Mickis skulle hem vid 23.00 så vi andra drog till dagiset och satt där ca ½ timme och bara snacka, sen drog vi hem för alla var trötta och frös . Kom hem och pappa var vaken hehe trodde jag verkligen så tog en smörgås och cola (vem dricker cola klockan 00.00 en mån kväll!?) Sen har jag bara suttit vid datan och tänkte faktisk va duktig och lägga mig i tid idag (ja i tid och tid blir väll vid 00.30..) Men ändo ;) Men så har min mån kväll varit hur har eran varit?
Men måste göra mig i ordning nu!

Puss och Kram Ingrid

Hej hej <33

Helluu, Hillevi sitter och spelar guitar hero på våran hem tele och jag försöker väcka min fot den har domnat så försöker väcka den men går inge vidare ;) Ska åka vid 6 vi ska ju fira Mickis som fyller 15 på ons <3333 Vi ska äta pizza vid tuna och sedan vet jag inte vad vi ska göra nåt kul blir det :)


Haha ja bjuder på lite knäppa bilder ;)


*Dum blondin* ;)

Bjuder på lite knäppa bilder ;)


Godmorgon/god förmiddag

Tjena mina göllungar <33 Vaknade klockan 12 idag..tyvärr har jag inget att skylla på hehe. Har inte hunnit göra så mycket pappa har varit hemma med mat blev schntizel med potatis och brocoli :) Har messat Andrea med så hon och Hillevi ska komma hit :)<3 Har kommit in nån period så lyssnar på jävlit dålig musik, fjortis musik, vet inte varför dom är inte ens bra xD. Men hörni visst går tiden fort? Redan på mån åker jag till Segersta och är borta 4 veckor
:( Kommer sakna alla kompisar jätte mycket <3333 Men Andrea kanske skulle komma upp helgen efter vi har kommit :D Vi ska haa så kul då :D:D Men saknar så klart min släkt med så ska bli kul att träffa dom med :) Och så är det så skönt att komma bort från vardagen, känns som man behöver det! Nej men ska möta alex (alexandra :) nu.

Puss och Kram på er <33 // Ingrid

Helluu <33

Har tråkit lyssnar på massa fjortis musik tex. hej fandis så dålig egentligen men vad gör man inte när man har tråkit? ;)


Tråååkit

Utkast: Nu gäst ...

Nu gäst bloggar jag till Ingrid igen jupp hon är för lat för att skriva själv! Vi är här, jag ,ingrid och mickis, vi ska typ baka massor. Dubbelsats den ena degen ska vi ha till att äta och den andra ska vi baka kladd kaka till. Ingrid sitter och äter bröd utan att ha smör på. Ingrid e lite skumm ibland men det e ok vi älskar henne i alla fall.
I dag har Ingrid inte tänkt.
Eller jo hon slog patrik, det tänkt hon på.
Jag slog en läskig snubbe med paraplyt, det ni!
Mickis sitter och tänker på Misse Moj, Mickis tänker på att vi är knäppa som har världens colaste tröjor. Vi köpte dom på New Yorker när vi var på stan, jag, hon, ingrid och kärre. Sen var vi på fett med kärlek och det var jätte kul. Och så åt vi på pizzerian. Mog-et var också där han är fett taskig, fast hans kompisar var snygga! Det var fett billig pizza där och vi ska dit imorrn med! För vi ska fira mickis för att hon fyller år på onsdag.
Men då har redan jag åkte till såg myra. Jag och Hk ska dit, vi är lite vilda så vi hoppas det finns sånna människor där med.
Ingrids pappa kom nyss hem med ingrediensserna så nu ska vi baka.
Puss på er, Andrea

Helluu

Gick upp klockan 11 idag..hehe fast kom inte i säng förns vid 01.30 så antar att ja behövde sova :) Men vakande av att ja hade jätte ont i högra ögat kunde knappt öppna det..trodde det var en vagel men känns mycket bättre nu, hoppas verkligen det inte är en vagel göt så ont! Men aja har varit hos Einar för är kattvakt, och har vart hemma och sminkat mig. Och Lisa är hos mormor så hon ska kanske sova här :D:D Lika kul varje gång :D  Annars har jag väll inga direkt planer för kvällen, kanske träffa tjejerna ikväll? Men Puss och kram på er

// Ingrid

JAA!

Äntligen ett nytt modem nu kan jag börja blogga igen! :D:D

Kram Ingrid

030609

Hejsan allihopa det är Andrea här som gäst bloggar, Ingrid internet funkar inte för att det är något fel på modemet så hon har inte kunnat varit inne på internet på flera dagar. Så vi får hoppas att det fungerar snart!
I alla fall hm vad har hon gjort idag då? Vi har varit i skolan och det var väll lite långsamt som vanligt. Fast vi hade det väldigt kul på bilden vi sjöng på sommar tider hej hej under hela bild lektionen. Sen sjöng vi också på I'm a Barbie girl och så vidare. Vi håller på att gör ett spel men eftersom Hk inte är där så fick vi rita själva. Ingrid ritade en snögubbe haha och jag ritade flamingos och en öken med kameler! Alltså vårat spel kommer ju att bli bäst!
Sen så efter skolan så drog vi till Gränby och fikade på Barista, Ingrid drack kaffe och jag åt en Smoothie. Eller hur man nu stavar. Sen så pluggade vi och Ingrid åt en hel choklad kaka!
Men ni får ha det så bra , puss Andrea!

(alltså jag gillar den hära bilden så jag laddar upp den!)