Hejsan!

Herregud klockan är snart 00.00 och är skit trött! har haft en skit kul dag <33 Skriver om det imorgon :)<33

Tis

Yees, dagen började med matte..matte usch jag kan ju inte säga att jag gillar matte precis! Men men är ganska viktigt att kunna, sedan var det mentorstid hände inget spc. Och so vi har börjat med samhälle. Och sedan dags för lunch blev nån grönsaks grej med ostsås tror jah inte såå gott xD Sen var det hk och vi gjorde läxförhör (gick inte så bra..) och sedan mexikansk soppa. Sista lektionern var det idrott och dom som spelade vollyboll var inne medans vi andra var ute..fast jag o Andrea gjorde inte så himla mycket..hehe. Men sedan gick jag hem och åt 2 smörgåsor och var fortfarande hungrig så åt 2 till så mådde så illa xD Annars var det bara att cyckla iväg för mig och så träffade jag Kerstin på bussen :D<3  Men red Palle uppe i ridhuset idag och tränade på volten att få honom lite mjukare och gå på tygeln gick väll helt ok i höger varv men lite sämre i vänster men är bara att träna vidare! När jag kom hem hade pappa hämtat datan och nu har han suttit jätte länge och installerat ett antivirusprogram, bra att ha! ;) Nej men nu kommer det bli bättre uppdataeringar i bloggen men nu ska jag kolla vidare på the mentalist :)

Kram Ingrid 

Yeeeey!

Min data är äntligen klar från lagningen! :D Så nu kan vi hämta den imorgon och då lovar jag att det kommer bli bätte upptaderingar! :D Men har 100 saker att göra nu så hinner inte skriva :( Men ha det så bra!

Kram Ingrid

Förlåt!

Jätte dålig uppdatering igår vet! Men den här datan krånglar hela tiden och stängs av, så är så jobbigt så fort man ska göra något! Usch..annars ska jag åka till stallet vid 16.15 för vi har kvällsfodringen ikväll och Nettan sms:a mig igår och sa att Palle såg aningen halt/stel ut så ska bara skritta honom tror jag och verkligen hålla koll på att det inte blit värre. Är ju lätt hänt attt dom snubblar i hagen eller dylikt. Hör musik i bakrunden nu har lite hjärnsläp så kommer inte ihåg vad han heter som sjunger men låten heter iaf hurtful :) Nej men nu måste jag göra mig lite iordning.
Vad ska ni göra idag? :)

Kram Ingrid

Fre. 24/4-09

Dagen började med skola som vanligt..trist! Var svenska och sen fika :) Sedan NO och vi höll på med massa labbar och kolla om ämnen är var basiska eller sura tråkit! Sen var det lunch blev nån grönsaks gryta, helt okej! Sen var det matte och det segade som vanligt och sedan so då det var prov gick väll sådär :) Men sen var det spanska och jag fattar inget om vad Irma babblar om..och sedan sluta vi och jag gick hem och bytte kläder, var så varmt! Och gick och mötte Sandra vid mosken och sedan kom Patrik och Johan och vi gick upp till gränby och när vi kom till 4-h kom jag på att jag glömt plånboken hemma mitt smarta fn xD Och ringde mamma och sa att hon skulle möta mig med Ragge och lämna plånboken till mig :) Så då fick jag den iallafall, men sen gick Johan hem och jag Sandra och Patrik gick till BK och åt glass mums! Och efter det beställde jag en varsin sallad åt mig och Sandra även om jag fick en del klagomål från Sandra :) Sen skulle Sandra köpa solpuder så då gick vi till HM. Vi var upp till gina med och såg så söta klänningar som vi tänkte köpa så jag gick och tog ut pengar och då stötte jag ihop med Natta och hennes bror :D Så då fick dom följa med och vara smakråd xD Folk börja skratta när jag visa mig i den där klänningen så antar att det inte satt såå bra xD Så köpte den inte, får leta efter en annan klänning! Annars gick vi ut och satte oss en stund och gick sen hem, eller jag gick hem och hämta Ragge och följde med Sandra hem :) Har haft jätte kul iaf! :D<33 Tack såå mycket för en sån rolig kväll! <33

Kram Ingrid

Halloj!

Dagen började 5 i halv 8 då min mobil inte ringde som den skulle (den funkar inte heller..och inte lampan heller!) Vad är det här!? Men pappa väckte mig tur det! Annars började vi med mentorstid och kollade på en film ganska bra :) Sen var det eng film igen, svenska, lunch  blev veg pitzza för mig :) Sen var det slöjd och jag är snaart klar med min spegel! Sen var det idrott och jag p Paou gick två varv och lyssna på musik, Britney Spears <3 Sen var det bränboll = BLÄ! Inte det roligaste som finns..hehe. Sen gick jag hem och slängde i mig ett par mackor och åkte till stallet och när jag klev av bussen träffade jag Ebba såg henne inte på bussen, så trodde hon var sjuk xD Men så pratade jag lite med henne och sedan gjorde jag iordning Palle och red ut en sväng först är så härligt att vara ute och galoppera på raksträckan! Men han blev jätte rädd för något i skogen så fick leda honom en bit för fick honom verkligen inte fråmat..han var jätte skärrad :S Men sen red vi i ridhuset och travde lite försökte få honom att gå lite böjd och i form men han var jätte stel och nervös "/ Aja, hästar har dåliga dagar med! Annars så gick jag med Ebba till bussen igen men bussen var förenad så vi fick stå o vänta men chaffören var jätte trevlig så vi fick åka gratis för att biljett grejen strulade :) Sen gick jag hem Och Karolin åkte förbi i en bil och vinka och känne knappt igen henne först xD Annars gick jag hem och åt och plugga, Har tagit ett bad och tvättat håret..skönt! Nej, men nu ska jag se om det är nåt på tv, försöka måla naglarna och ringa Sandra :)

Kram Ingrid

AHHHHHH!

Min data är trasig!!!! Fläkten går igång med skärmen är helt svart! Någon som kan nåt om datorer? Måste lämna in den tror jag och tar jätte lång tid på lagning :( Tyvärr betyder det att det kommer ta längre innan jag kommer få in bilderna i datan från London..jävla data! Hoppas vrkligen inte bloggen blir lidande men ska försöka sno den stationära datan ibland så jag kan slänga in ett inlägg :) Synd att datan skulle gå sönder men finns tyvärr inte mycket att göra. Nej men nu blev dte ett kort inlägg för ska glo på efterlyst men kommer skriva mer imorgon lovar!

Kram Ingrid

Jag är tbx!

Hejsan! Nu är jag tillbaka efter en underbar London resa! Klockan är jätte mycket så måste sova om jag ska orka upp imorgon men tänkte bara skriva att jag var tbx :) Men berättar mer imorgon! God natt!

Kram Ingrid


Hemma :D

Dagen började att jag o Lisa blev väckta 06.15 (!!!!!) av pappa fast jah snoozade till kvart i 7! :) Sen fick jag upp och gjorde mig lite iordning och sminkade och fixa håret på Lisa! ;) Sen åkte Lisa och mamma till dagis, och jag fixade mig till skolan, suck mitt hår såg för j*vligt ut som ni ser på bilden i förra inlägget. Och desto mer jag borsta ut det desto värre blev det! Usch..men sen jag jag till skolan och börja med svenska,fika, fysik (prov!) Lunch..lasange blää! Sen matte och SO och Patrik sa att jag kalla allla emo som har svart hår vilket han inbillar sig (han älskar att reta mig för jag blir så arg xD) Så då fråga min lärare vad emo var och det blev ett hett samtalsämne! ;) Sen var det spanska och hon gick igenom nåt konstigt..och vi kolla på film fast man fick vällja om man ville va kvar eller gå och var jag, Fanny, Paou och nåra killar som satt kvar :) Och varje person som gick kalla Patrik fjolla men var tvungen att gå för att möta Lisa & Mamma men sen följde Lisa med mig och jag hämta nåra böcker :) Och sen när vi kom ner..så börja Patrik reta mig att planet skulle störta..jävla retsticka! Men sen gick jag o Lisa hem och jag märkte att mina solglasgön har gått sönder :( Så jag och Lisa åkte upp till gränby och kolla efter nya, men hittade inga så vi gick till BK och tryckte i oss TVÅ mjukglassar var! xD Fast gott var det! Men snart ska Roine & Agneta komma hit och käka pitzza gotigott! Och imorgon blir det London så kommer inte kunna skriva på några dagar :( Men håll ut jag kommer tillbaka med MASSA härliga London bilder :D Har fotat lite bilder idag så kommer bilder senare eftersom vi ska få gäster snart :)

Kram Ingrid

Bad hairday!


Kan inte skryta med att jag har världens bästa hårdag...

Lisa <33333

Nu är Lisa här :D Vi hämtde henne vid bussen som stannar bakom Willys och sedan tog vi en prom hem, och köpte en crossiant vid en bensin mack xD Mums! Sen gick vi hem till oss och åt kötbullar och makaroner höhö jag spricker snart! Och sen plugga jag lite och tog ett bad och sen satte vi på ABBA och sjööng höööögt till det :D Älskar ABBA :D. Och nu sitter jag och bloggar och Lisa sitter brevid mig och sjunger ;) Fn vad dålig jah har varit på att fota dom senaste dagarna...men har inte haft tid men lovar att det kommer bilder från London :D<3 Nej men nu är klockan snart 22.00 och vi ska upp tidigt så puss & kram

Lisa & Ingrid


Lisa <33

Tjeenis!

Hejsan! Kom precis hem från skolan och sitter och äter på en smörgås och dricker en mugg mjölk :) Ska till Palle så ska börja göra mig ordning snart! Och ikväll ska vi hämta Lisa <33 Ska bli jätte kul att ses :)
Men nu ska jag göra nåt annat :)

Kram Ingrid

Goodmorgon!

Godmorgon! Vaknade för ca 25 min sedan så känner jag fortfarande jätte trött! Min mamma har sprungit in i mitt rum och letat efter en laddaren och hon kunde inte låta bli att tända lampan så vaknade ganska tidigt..men vid 06.30 kom mina föräldrar in och sjöng, väääldigt vackert! ;) Och vi åt lite tårta till och med Ragge tyckte om det! Och så fick jag 500kr och ett par ordentliga ridhanskar! Super bra :) Men ikväll ska vi hämta Lisa vid bussen ska skit kul rent ut sagt att träffa henne! :) Nu sitter jag och lyssnar på radio och dom spelar Laydy Gaga- Pokerface, lite uttjatad kanske? Men kan inte låta bli att sjunga med typiskt mig! Och fick ett sms 18 min över 7 tror jag av Shiva då hon sa grattis! Tack Shiva :D<33 Nej men nu måste jag börja göra iordning (så jag inte är ute i sista minuten som vanligt) händer alltid nåt tappar saker som måste städas upp, byta vatten till Ragge mm. :) Men nu måste jag sluta skriva!

Kram Ingrid

Heej!

Lovade att blogga mer så är lika bra att jag gör det! ;) Nu har jag pluggat lite eller pluggade ca en ½ timme och sen vart jag så trött så vilade en ½ timme xD Och sen plugga jag liite till. Sen tog jag en sköön dusch! Hima härligt! Sen slängde jag om till pyjamas och sitter med datan i knät och kollar på efterlyst. Hemskt allt som händer..usch! Men imorgon fyller jag år får väll se när jag blir väckt då :) Och jag som vill sova! Men frukost på sängen är inte helt fel! ;) Har blivit hotad att bli äggad..säger bara den som kastar ägg på mig ska springa FORT! Just ja där hör ni! ;) Neej, men har lite bloggtorka vet inte riktigt vad jag ska skriva om! Någon som vill ge något tips? :) Men imorgon ska vi iallafall hämta Lisa ska bli suuper kul att träffa henne :D <33 Men nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst :)

Fresten besök Amandas nya blogg www.dendermandy.blogg.se hon är juh bara bäst och kolla hennes design hon e super duktig! :D

Kram Ingrid

Tjena mitt bena!

Oj, tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste sätta igång och plugga..fysik! Idag har man varit i skolan och det började med tema-no, fysik, SO, lunch, eng, bild och spanska :) Hände väll inget spc. förutom att jag retat Andrea lite..vet att du läser det här gmn såå...buhuuuuhuhuhuuuu. Haha visst är jag elak? ;) Men annars mötte jag Sandra vid torbjörns torg och hämtade min cycklel träffade även Matilda, som var suuper längesedan jag träffa, kul att se hur folk förändras! Nej men nu måste jag plugga! Bloggar mer senare. 


Kram Ingrid 


Bilder © av MIG!









Kommer nog flera imorgon :)

Kommentera gärna! :D

Kram Ingrid

Förlåt!

Hallo sötnöt! Vet dålig upptadering men har varit i skolan heeeela dagen och sen åkte jag till stallet :) Skolan hände väll inget spc. tråkit som vanligt xD Förutom att "vissa" personer satt och reta mig på mentorstiden..vi nämner inga namn ;) Men annars har det en helt vanlig tråk tis. Är lite sur för kan inte springa på gympan för har så himla ont i knät! Var svullet igår och idag, inte kul! Men är väll bara att bita ihop antar jag. Men har lindat det men var en så dålig linda så pappa skulle ta hem någon från jobbet tror jag hoppas det hjälper lite mer då! Men oj vad jag längtar till London nu! Ska bli super roligt! Hoppas det är bra väder bara ;) Jag ska shoppa! Jag älskar att shoppa! :D Fresten hoppade med Palle idag han är väldigt pigg men gick jätte bra på slutet och då sluta vi! Man ska alltid sluta när det går som bäst :) Annars om man river kanske hästen får dåligt självförtroende :) Just nu sitter jag och klor på the mentalist där är riktigt bra! Nej men nu är det reklam och jag ska göra lite te :)

Bilder!

Hade ingen direkt nån bra fantasi idag! Blev mest foton på Ragge och några misslyckade blom bilder xD Men jag bjudre på dem :) Men jag o Fanny var ute med voffsarna och Ragge badade för första gången i år! Galen hund man har ;)







Tjeenis!

Hejsan sötisar! Är allt bra? Själv är det jätte bra :) Blir så glad när det är så bra väder! riktigt mysigt! Sandra sov över här och vi sov till halv 11! Jag måste verkligen ha varit trött! Men nu är jag utvilad. Annars vaknade vi till lite och gick upp och åt tårta till frukost..jag måste sluta tjocka i mig! Är hemskt! Och mådde ganska illa efter för mycket mandelmassa! Men blev mätt iallafall :) Annars så var jag o Sandra ute en sväng och cycklade och så åkte vi till Patrik..haha och jag glömde INTE kameran den här gången xD Men sen så skulle Sandra hem för klockan han bli så mycket så jag följde med henne halva vägen som sällskap och sen åkte jag hem och tjockia i mig en soft Nougat xD gott är det iaf! :) Och glor på top modell lite kul är det faktiskt, och så har jag ringt Andrea och vi ska ta en prom senare och då ska jag fota :)

Kram Ingrid

Bilder kommer senare! ;)

Sommaren..

Här kommer 2 bilder som jag snodde från Lisas blogg www.finalisa.blogg.se besök henne! (är mitt kusin barn) Här uppe är vi vid vildsjön i natursköna HÄLSINGLAND! :D Vi var och fikade och halva skäkten var med och det var super mysigt! <3 Lisa och jag red dit och dom andra gick, och klart vi ska göra om det i sommar! Så mysigt!


Haha fråga inte vad jag gör nu är det så att det där är en riktigt busig islänning!
Men hon älskar att bada!


Gerina och jag! Nordisen jag red mysig gammal tant! Tror hon är 21 nu men
beter sig som en 3 åring! ;)

God kväll!

Hejsan sockertoppar! Dagen har varit super! Först kom släkten hit och vi åt massa god mat! Tacos..me LOVE! Sen när dom hade gått så satt jag bara vid datan och så snackade jag med Sandra via msn och vi kom överens om att hon skulle sova över här, så jag cycklade och mötte henne sen åkte vi hem till mig och jag bytte kläder. Sen gick vi till Patrik och satt o snacka i hans trapphus :) Roliga människor! Och jag glömde kameran hemma, attans! Men ska fota imorgon, lovar då ska ni få bilder! Och vi skulle hem ganska tidigt 22.45 så var inte ute så länge, så jag och Sandra kollar på en film och tjockar i oss pocorn mums! Gott det kan vara ibland ;) Men jag och Sandra tänkte iaf ta och sola imorgon om det blir bra väder, vädret idag var verkligen lovely! Solen skiner och jag har nästan bara suttit inne hela dagen..fy på mig! Men imorgon ska det bli ändring på det det kan jag lova! Man kanske till och med kan få lite färg? ;) Men vet aldrig! Nej men nu ska jag vara lite soc. med Sandra :) God natt på er!

Kram Ingrid

Fresten en fråga till er!

Hur fick ni tag i min blogg och vf börja ni läsa den? Vore skoj att veta! ;)

Kram och godnatt eran Ingrid!


Jag och Marcus (kusin) Haha bilden bjuder jag på!

Frågor!

Här kommer svaren på frågorna ska svara så gott jag kan! :)

1.Hur skulle du beskriva dig med tre ord?

Glad, rolig och lite blyg! :)

2.Villken skola går du i?
Villket datum fyller du år?
Har du några syskon?
Vem är din bästa vän?
vem vet mest om dig ?
Är du singel?
Sminkar du dig?
Vem gillar du?
Är du en äkta blondin?

1. Jag går på heidenstamskolan
2. Jag fyller den 16 april :)
3. Nej, jag har inga syskon
4. Svår fråga men är viktigare att ha bra vänner!
5. Mina närmaste vänner!
6. Japp ;)
7. Klart jag gör ;)
8. Dom som gillar mig gillar jag :)
9. Japp, det är jag :)

Vart rider du?
Har du egen häst?
Vad rider du för sorts häst?
Villken ridskola gick du på?

1. Jag rider på min delfoder häst :)
2. Nej, har inte tid men är delfodervärd
3. Ett varmblod, gammal travare
4. Jag red på UPK (Uppsala Ponnyklubb) i ca 6½

Frågestund!

Har fått efterfrågan om en frågestund! Så här kommer den :D Fråga vad bi vill och så svarar jag ikväll/imorgon

Kram Ingrid




Bilden blev inte riktigt som tänkt men men :)

Goodmorgon!

Godmorgon! Har precis vaknat och ätit frukost höhö. Brukar inte vakna  såhär sent men ibland blir det vissa undantag! Fast mamma var säkert in till mig 5-6 gånger och sa att jag var tvungen att vakna..är faktiskt ledig! Men annars ska jag göra mig ordning och tänkte faktiskt dra mig upp till gränby centrum om ett tag någon som vill följa med? :)

Kram Ingrid

Tjänare!

Vet har inte hunnit blogga! Åkte till stallet vid 20 i 12 och träffa Karro där och hon frågade varför jag inte svarar på hennes sms och jag hade fått massa sms och hade inte hennes nmr så var så svårt att veta vem som hade skrivit vad xD Men hon bara skratta bort det, tur det! :) Sen skulle jag ta in Palle och han sprang iväg..som vanligt! Så Karro och jag höll på i ca 45 min att försöka fånga honom, PINSAMT! Men till slut sms:a jag Anette och hon skulle komma och hjälpa till men precis innan hon kom så lyckades jag fånga honom. Så hon hjälpte till att sadla och sätta dit dom nya stigläderna så det skulle gå lite fortare. Men sen red vi iväg och hästarna blev riktigt kära i varandra! Dom gick jätte bra tillsammans :) Haha men när vi skulle galoppera så stack dom xD Men var underbart väder och perfekt underlag! Kunde inte bli bättre! Vi var ute ca 60-75 min vet inte riktigt hur länge men snacka om att man njöt! Och Palle var riktigt svettig när vi kom tillbaka så var bara att svampa av honom. Och sen Karro få in Amber i vattenspiltan vilket inte gick något vidare xD Men så är det med hästar! :) Sen kom pappa och hämta mig han vänta typ 1 timme på mig (förlåt pappa!) Men jag skicka han att fylla vatten åt hästarna! Haha gud vad jag kör med folk ;) Men sen åkte vi hem och jag slängde om kläder och åkte ut till mormor och åt gott dock ingen påskmust :( Men maten var super god! Sen övertala jag Marcus att ta en prom med mig i skogen tycker det är så mysigt att njuta av solen! :D Sen glodde vi på tv och åkte hem och jag har pluggat fysik och badar och tvättat håret :) Och imorgon kommer dom hit och firar mig x) Men ska lägga in bilder från kameran nu :)

Kram Ingrid


Pappa goes paparazzi!


<3











Ny dag, nya tider

Godmorgon bloggen! Vaknade vid 9 idag men sov vidare till halv 10 (typiskt mig) Men skönt var det! Så segade mig ändo upp och åt frukost, blev bröd som mamma hade bakat och apelcinjuce mums! Sen har mina föräldrar åkt till någon affär och ska kolla på toaletter xD Vi ska rusta stora och lilla toaletten så dom ville väll ha lite insperation? Inget för mig iallafall. För jag ska åka till stallet synd att bussen inte gick 5 över halv 10 men är inte helgfri lördag idag så får ta en senare buss. Men det går det med och så övertala jag pappa att han ska hämta mig så slipper åtminstonde ta bussen hem. Annars ska vi till mormor ikväll och käka påskmat och drick påskmust hihi :D Och imorgon kommer halva släkten och ska fira mig dom kommer den här helgen för nästa vecka är det LONDON! :D Jag längtar såå mycket! Nej men nu ska jah skärpa mig och göra något nyttigt..vilket jag säkert inte kommer göra ändo men men man kan alltid låtsas vara duktig för att skryta lite? xD Men ni får ha det så bra och så skriver jag nog senare om jag hinner! :)

Kram Ingrid


Bild som
JAG har fotat kom ihåg strängt copyright!

Yeeey! :D

Bara för att mina föräldrar är bäst! Dom kom hem och överaskade mig med att dom köpt en digitalkamera! Även om den är hela familljens är det jag som älskar att fota, så nu ska det bli mycket bilder på bloggen och det är mycket roligare att blogga då med! :D Jag är jätte glad nu och har precis lagt upp bilder! Annars har jag varit med Sandra hela dagen nästan och vi har varit ute och lekt i en lekpark och hon stog modell år mig! ;) Måste träna att fota människor..fotar mest djur och natur. Någon liten stackare som vill stå modell år mig? Det vore super snällt behöver verkligen träna! :D
Men nu kommer iallafall lite bilder från idag  :)



Så ser kameran ut!:D


Ragge


Ragge


Ragge

Städa..

Någon som tycker det är roligt att städa? Det tycker inte jag iallafall men det blir fint efter. Och när jag städar så drar jag upp volymen jätte högt på stereon , har tappat räkningen på hur många gånger mamma kom in hit och bad mig att sänka volymen! Men jag älskar musik är så härligt att kunna gå och sjunga med! ;) Annars så gick jag till Andrea vid 10.30 och vi gick ut med Ragge var så härligt väder! Bara kunna sätta sig och steka i solen är inte fel! Och så var det en polisbil med två poliser som stog och pratade med en kille och sen kom det en till polisbil och då tog dom med sig honom, är lite obehaglit när sådant händer i det området där man nästan bor. Men det kanske inte var något allvarligt hehe det lär stå i tidningen då (även om jag aldrig läser tidningen..xD) Kanske ska börja göra det kan vara lite smart och hålla reda på vad som händer i världen? Annars då vad har ni för planer för kvällen? Själv vet jag inte riktigt är det någon bra film på tv kanske? Var längesedan jag bara bädda ner mig i sängen med en stor chips påse och bara tjocka i mig! Det är verkligen inte fel ibland ;) Nej men nu ska jag ta och ringa Sandra!

Hare bra!


Kram Ingrid



Bild från imorse


Härligt väder sa Ragge!;)


Ny design!

Bara för att Amanda är bäst och sötast och gjorde en ny design åt mig!:D<33333333333333333

Dåålig upptadering!

FÖÖRLÅT! Jätte dålig uppdatatering. Har haft fullt upp. Har varit med kompisar nästan bara och har inte hunnit uppdatera! Men nus ka jag göra det vaknade klockan halv 9 idag men sov en ½ timme till var ganska trött då jag o Sandra låg och pratade till 1 tror jag xD Men sen gick jag med Sandra en bit och gick till centralstationen och träffade Martina <3 Bara för att hon var så gullig och tränade mig i hoppning! <33 Var verkligen super kul började med en bruten linje och det gick inte jätte bra men gick bättre och bättre och sedan hoppade vi en kombintation :) Och avslutade med en oxer och jag har en DUM vana att nästan slänga mig fram (fast hällre det än att dra hästen i munnen) Bra att ge mycket eftergift :) Och Palle tycker iaf det är jätte roligt! Och sedan gick vi från stallet till bälinge bussen...sista gången jag gjorde det! Var juh jätte långt! Och sedan fick vi vänta 20 min på bussen. Men sedan hoppade jag av vid torbjörns torg och träffa Sandra <3 Sedan gick vi tsm hem till mig och jag åt och duschade och sedan gick vi ut :) Sedan gick vi hem till henne och åt pitzza mums! Och sedan gick vi ut en sväng igen. Men Sandra skulle vara hem vid 9 så var inte hemma så sent men var faktiskt skönt att bara slappa lite hemma med :) Men annars sitter jag och kollar på tv nu och imorgon ska jag, Mickis och Andrea ut med Ragge och gå :)<3 Sedan ska jag träffa Sandra tror jag :)<3  Neeej nu vill jag ha en kamera så jag kan fota massor! Jag älskar att fota! Och våran dumma digitalkamera har gått sönder..vore så härligt att kunna fota lite vår bilder. Men ska fortsätta spara och till slut får jag väll en kamera om jag sparar flitigt. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Men ni får ha det så bra!


Kram Ingrid


Bild från idag


Godmorgon!

Haha igga det förra inlägget Andrea hade lite buuus för sig. Annars vaknade jag runt 10 idag var jätte skönt att sova. Och så har jag slängt i mig lite frukost och satt på mig mina nya leggings & min blondie tröja :D Och nu sitter jag i sängen med datan i knät och kollar på våra bästa år. Så himla bra synd att det är mitt på dagen på vardagar bara. Men kanske bra annars skulle jag väll inte göra annat än att sitta framförn tv:n!! Hm..har inga direkt planer för dagen heller Andrea var sjuk men vi kanske skulle ta en sväng med Ragge ikväll vi får se hur hon mår. Så krya gmn <33 Men är det tnågon som vill göra nåt under dagen så är det bara att ringa/sms:a :D

Ang frågor så blev det inte så mycket. Men en blev det :)

När kommer du upp till Segersta?

-Ja du, just nu är det jätte mycket med skolan har massa prov och nu när jag missar två dagar från skolan så måste jag jobba ikapp det. Men det är inte så långt kvart till sommar lovet och vi har hyrt lägenheten 3 mån så då ska jag va där uppe MYCKET! :)


Jag älskar våren!


mickaela åkerström

heeööööuuuhuhuhuuhuhuhuh 7buhuuhhhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuuhuhuhuuhhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhhuuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuuhuhh
bajs7
buuuhuhuhuh
mamma muuuhhh

Film..

Sitter och kollar på film med Andrea & Mickis nuu vi kollar på the others hihi eller folket sitter o sms:ar :D
Älskaaaaar er tjejer! <333333333333333333

Hejsan solstrålar!

Idag har man varit i stallet skrev juh i ett tidigare inlägg att jag hade tänkt träna dressyr..glöm det tog typ en halvtimme att fånga i hästan i hagen....vi kan säga såhär jag var inte så glad på Palle efter det! Så vi körde ledarskaps övningar, himla bra att träna ibland. Så annars fick han stå idag. Var även några som hade lånat banan till träning så dom hoppade med islandshästar. Haha var riktigt kul att se på dom är så himla fina med (det ligger ett islandshäst stall nästan brevid bärf) Men annars tog jag bussen hem vid 1 och cycklade hem. Var så himla trött så gick och la mig en stund och sen vaknade jag av att jag fick ett sms och en liten stund senare ringde Andrea och jag drog mig upp och tog ett bad. Var jätte skönt så ni sitter jag här med världens turban xD Ska träffa Andrea sen <3 Är så härligt att vara ute så man måste passa på :) Egenligen skulle jag behöva plugga fysik men kanske gör det sen, är faktiskt lov så lite chill ska man väll få ha ;) Och just nu sitter Andrea och försöker övertala mig att sola solarium med henne, är jätte fint att va brun men vet inte om jag vågar xD Jag är inte precis den modiga typen! Meeen okej då jag ska följa med henne o sola önsska mig lycka till!


Frågor!

Yees, jag har inte så bra koll på vilka som läser bloggen så tänkte ha lite "frågestund" Så ni får ställa vilka frågor ni vill i en kommentar och så svarar jag på dom imorgon kväll. Nu får ni fråga på! :D Vill ha måånga kommentarer imorgon kväll!

Puss & Kram Ingrid


Bild från igår: Mig & Mickis

Måste sluta!

Usch, jag måste sluta tjocka i mig av vaniljglass! Det är inte bra är juh massa socker i! Kommer sluta som en 200 kg klump! xD Men visst är det gott och det är FAKTISKT påsk den här veckan så vi säger att man får äta lite extra godis då ;) Läser ni Kenzas blogg? Tycker den är riktigt bra och vill man hålla koll på mode så ska man självklart läsa den! Imorgon ska jag iaf iväg till stallet och rida Palle hade tänk att rida på banan och träna dressyr..skit tråkit men så nyttigt! Ska ni ge någon nåt påskägg då? Kanske syskonet eller kompisen? Jag brukade byta påskägg med Hanna när vi var yngre. Hihi tror vi köte godis för 50 kr! Och då brukar ha spc. erbjudande så det kosta 39 kr/kg vet ni hur mycket godis man fick då!? Det räckte hur länge som hellst! Men gott är det med godis. Sitter i min säng nu med datan i knät och kollar på 2½ men nu det är faktiskt ganska kul..jag har alltid haft en konstig humor..haha. Har tänkt på en sak fyller snart år och har inte en aning om vad jag vill göra. Mormor och dom kommer på sön. iaf och ska äta tacos här det ska bli skoj! Hade tänk hitta på något med tjejerna på fre. tror jag men Lisa kommer då så då kanske vi kan hitta på nåt :D Men man måste lägga sig i tid om man ska orka upp. Fast jag är ganska morgonpigg så det brukar inte vara så svårt att komma upp på morgonen. Men när vi kommer till London ska jag SHOPPA SHOPPA SHOPPA jag älskar kläder och jag ska ta med mycket pengar haha :)

Men nu ska jag kolla på tv.

Kram Ingrid <3

Mån 6/4-09

Jag vakade först halv åtta imorse tror jag av att jag fick ett sms från Amanda. Som tur är så somnade jag om men sedan ringde pappas telefon och jag fick ändo släpa mig upp x) Då var klockan 9 och jag gjorde lite frukost och tittade på djurpolisen. Sen sms:a Andrea och undra var jag var och vi kom överens att träffas vid ica. (Vi skulle sola solarium) Så då träffade jag Hillevi & Andrea där sedan kom Mickis :) Fast det blev lite trassel så jag solade inte utan väntade på dom bara (haha han till och med gå ut med Ragge imellan) Sen gjorde alla fyra sällskap en bit hem och vi kom överens om att träffas vid två och gå upp till gränby. Så det gick jag hem och åt lite lunch. Sedan sms:a jag Mickis (Andrea kunde inte följa med) och hon kom hit vid två. Sen gick vi o träffade Hillevi och vi gick upp till gränby. Visst är vädret underbart!? Och jag vill inte slösa för mycket pengar då jag ska ta med mig det till London men jag köpte ett par leggings med dragkedja som var jätte snygga! Och letade efter en tunika med men hittade ingen..sen köpte vi lite godis (jag köpte för 3.50 kr hehe) Och satte oss och åt det. Sen gick vi hem igen och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem. :) Men ha det bra!

Kram Ingrid



Leggings med dragkedja, senaste inköpet!

God natt!

God natt och sov gott alla underbaringar!<33

Mina tjejer! <3

Först gick jag o Andrea till ica för hon skulle köpa halstabletter, hoppas du mår bättre snart! <3 Sen gick jag hem och satte på mig mjukis byxor och sen satte vi oss vid skolan och ringde Mickis. Och jag gick hem och hämta varm chocklad gott är det när det är så kallt! :D Haha och så satt vi o prata och skratta som vanligt. <33 Sen skilldes vi åt och Mickis följde med mig hem och vi satt och flumma vid datan haha såå kul :D.

Älskar er tjejer ni är bääst! <33333


Mickis <33


Hahaha Mickis :D<33


Älskar er tjejer! <33

Promenad

Hinner inte skriva så mycket, ska ut på en promenad med Andrea.

Puss & Kram på er! <3


Gammal bild på mig :)

Stalltjänst..

Dagen började 05.50 med att draa sig upp ur sängen och slänga i sig lite frukost. Som tur är min pappa så snäll att han körde ut mig till stallet så då var jag där 7. Var så skönt att slippa göra frukostpåsarna för dom skulle iväg och tävla så dom fodra morgon. Sen var det bara att sätta igång att jobba..hästar ska fodras hästar ska in och ut, vattnas, sopas och massa mer! Så vi var klara med mockningen vid 11 (vi var väldigt snabba! :D) Och hästarna skulle in vid 13.00 så Anette åkte hem och jag red Palle på banan! :) Och Rebecka red Honey (dom kom efter en stund) Och Palle och jag tränade på volten och lite galopp. Sen så skulle hästarna in och haha det va ganska kul vi bara släppte dom lösa och dom gick in så snällt själva, förutom Gibbson som gick på upptäcksfärd ;) Annars har vi bara sopat och gjort klart sen kom mina föräldrar och hämta mig och vi åkte ut till mormor en sväng och nu sitter jag här :) Men är jätte trött och pallar inte blogga mer just nu skriver nog mer sen :)

Hare bra!

Kram Ingrid

Bilder!


Det blev glass från BK! :D


Nya tröjan! :D


Ignorera mig..kolla på Mickis ist :D

Tack alla läsare!

Vill bara tacka alla mina läsare för att ni vill läsa min blogg det känns verkligen super! Jag tycker verkligen det är jätte kul att blogga och gör det för att jag tycker om att skriva om mig själv och min vardag. Visst jag är inte känd eller nåt man nåt händer väll alltid? ;) Och så läser jag självklart andras bloggar spc. mina kompisars <3 och jag tycker det är kul! :D Så vill tack ALLA mina läsare visst ni kanske är inte så många men att ni tar er tiden att läsa just MIN blogg det känns härligt! Och jag ska fortsätta blogga och med tiden kanske jag får läsare, vem vet? Men jag tänker fortsätta blogga och jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg! :D

Kram på er!

// Ingrid


Mina nya solglasögon

Trött

Usch har så ont i fötterna har gått hela dagen! Från klockan 12 till kvart över 5.  Men ett par solglasögon blev det! Hitta ingen skinnjacka men det kommer fler chanser. Och blev riktigt glad över solglasögona behövde verkligen ett par. Men visst är det härligt med det här vädret har bara gått runt med min nya t-shirt och leggins himla varmt! Njuter verkligen av vårsolen! Och så har man härliga kompisar <3 Och så kunde man inte låta bli att gå och köpa glass på bk och Andrea kommentera att jag inte ska äta glass för jag kladdar som en 3 åring x) (vilket faktiskt är sant..) Men vad jag längtar till london för jag ska SHOPPA!!! :D Men nu ska jah ba chilla ikväll tror jag är så trött! Och nu ska jag lyssna på min musik för jag ÄLSKAR musik. Hare bra! :D

Kram Ingrid

PS. Bilder kommer nog senare ikväll :)

Nadja?

Vem är du och hur känner jag dig? :)

Fre! = LOV!!!!

Yeeeey äntligen LOV! Det är verkligen super skönt! Äntligen lite ledighet, fast har fysik prov på fre. när jag kommer tillbaka men aja lite får man väll ta. Hade sve. läxförhör imorse och det gick faktiskt bra fast dumt att säga för mycket då brukar det gå dåligt xD  Sen satt jag och Andrea och sola ute på rasten var super skönt! Sen var det fysik..skulle skriva frågor. Sen lunch, matte och jag fick G på provet (jag e jätte dålig på matte) men är faktiskt ganska skönt att kunna lägga det bakom sig. Sen var det so och vi jobba med texten och sen fick vi se bilder från hennes resa oj vad häftigt! Hon var riktigt duktig på att fota med och jag kunde inte låta bli att fråga vad hon hade för kamera typsikt mig xD Sen hade vi spanska och prov. Sen gick jag hem och rensade ut MASSA kläder från garderoben och det känns riktigt tomt nu så måste verkligen köpa mer kläder! Jag älskar kläder! :D Men vi åker juh till London snart då ska jaaaa shoppa! :D:D Sen åt vi, blev kycklinggryta med ris, mums var riktigt hungrig! Sen har jag varit med Mickis på bk och åt glass med kola topping och det va super gott! :D Och nu sitter jag vid datan och bloggar och lyssnar på musik, Katie Pery Hot and Cold. Fresten hade fått lite frågar av Lisa lika bra att jag svarar nu annars glömmer jag x)

1. Ni behöver inte köpa något det är bara kul att Lisa följer med till London! :D
2. Jo, jag får ta hål i navlen om jag får bra betyg (hehe hon kan inte gärna säga att jag har dåliga betyg ;)
3. Kul om du vill följa med till skolan! Ska prata med min mentor så fort jag kommer tillbaka på tis.! Det klart att du vågar ta bussen det kommer gå galant! :D

Lite konstig bild men men..;)
Lite konstig bild men men..;)


Våren är här!

Tis

You don`t now what you got before you missing it allot..Yees precis så är det! ;) Har kommit hem från stallet nu blev stressit som vanligt men träffa en super trevlig tjej i stallet o vi åker samma buss så trevligt att träffas Ebba! :D Gud vad jag är lat då skulle egentligen behöva plugga men pallar verkligen är verkligen super trött, helt slut! Så skönt med lov snart det är efterlängtat! Haha och min mormor ringde och frågade mamma vad jag ville ha av henne när jag fyllde år och jag hade sagt ett navel smycke..och ni kan juh förstå vad hon sa då xD..nåt i stil med ska hon ta hål i NAVELN HON KAN FÅ EN INFLAMATION! (vilket inte stämmer) för jag har bestämt att jag ska ta hål i naveln och sen får folk tycka vad dom vill :) Det är ändo mitt liv och min navel så..;) haha och så får jag för mamma om jag får bra betyg xD Men det är juh sjukt snyggt! :D Men är jätte törstig så ska ta nåt att dricka nu see u

Kram Ingrid

Vill haa!

Godis!

Hejsan bloggen! Dagen har bara sprungit iväg och imorn är det fre.! ;) Då har man spanska prov & svenska läxförhör..aja :) Dagen började med mentorstid sen sve, eng o lunch sen var det slöjd och i slutet gick brandlarmet så då fick alla gå ut x) Sen efter det han vi nästan inte göra något innan vi skulle sluta sen var det idrott o Natta skulle ha arobixs (stavning?) men skivan traslade så jag sprang hem och hämta min data och då börja högtalarna trasla men vi fick ordning på det :) Oh vad Natta e duktig då det känns lite som man själv skulle behöva träna x) Sen sluta vi och jag gick hem och nu sitter jag här och har precis tuggat i mig några godis bitar..fy på mig! Fresten har ni sett det härliga vår vädret? Är helt underbart! Nu känner man verkligen att somaren kryper närmare. Men snart måste jag börja röra på mig för ska ut till Palle. Tar bussen för kedjan har hoppat på min cyckel och jah vet inte hur man får tillbaks den hehe såå smart jag är! Men får väll fråga pappa eller nån som har lust att hjälpa mig. Men nu ska jag inte skriva mer i bloggen utan skriver nog mer senare ikväll! :)


Ingen mer snö nu! ;)


Ibland faller man för frestelser..

Jo du ibland faller man för frestelser när man har blodsockerfall..väldigt dumt att tryka i sig massa godis men ibland är det så jobbigt! Som när jag kom hem från skolan idag dum som jag är börja trycka i mig massa godis för att få upp blodsockret. Och nu ikväll åt jag glass xD Jag brukar faktiskt inte äta godis i veckorna men ibland är det vääldigt svårt. Men nu måste jag försöka skärpa mig dumt att skaffa en sån vana! Men nu sitter jag iad och tittar på etfterlyst jag kollar nästan aldrig på nyheterna så man får iaf veta lite vad som händer i Sverige :) Även om det händer mycket, för mycket hemskheter! Men visst är det spännande? Oj imorgon är det tor. veckan går fort! Den har bara sprungit iväg..hoppas inte lovet går lika fort bara! ;) Är så härligt med lov man kan bara hänga med kompisar och chilla :) Har haft så mycket prov det behövs lite ledighet! Men nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst :)

Kram Ingrid

Mooney! <3333


Bara för att jag vill ha! <33


Hemma från skolan

Äntligen är man hemma från skolan hur skönt är inte det? Fast har ändo massa att plugga..det tar aldrig slut. Imorgon har vi eng. fre svenska läxförhör och spanska prov! Känns inte så jätte kul men snart är det lov! Och då vill jag chilla & vara med kompisar <3 Och snart åker vi juh till London oh vad man kan längta till nåt! :D Jag har haft en sån fruktansvärd huvudvärk idag hela dagen eng. var nog värst trodde jag skulle ramla ihop! Men nu är det bättre det är juh så när man rider ibland ramlar man av och man får ta det ;) Och på bilden la oss jag, Andrea &  Hillevi ner på golvet haha och visst kolla folk lite konstigt x) Men var så skönt att bara ligga o ta det lungt :) Men visst är det hääärligt med det här vår vädret? När solen bara skiner och man verkligen njuter! Men jag måste börja laga pannkakor snart :)
Bloggar mer senare! :)

Kram Ingrid


Hemma från skolan! :D