..


Ska till Alex på fest med tjejerna ! <3
Så ser håret, precis fönat men lite halvblöt fortfarande ;D
Kanske behövs borstas ut och plattas ser jag nu..och fixa utväxten!

Puss & Kram ha det bäst!

Skola+hårsäcksinflamation

Hejsan alla söta där ute!

Idag har jag varit i skolan, inte världens överraskning men kan ju vara bra att nämna, skolan var tråkig ingen överrasking det heller. Och att att behöva cykla hem i regnet för verkligen grädden över mosen!
Ja det var min dag, tänkte skriva om lite annat för annars blir det nästan samma sak varje dag!

Hur som hellst som ni såg på rubriken så tror jag har en hårsäcksinflamation..eftersom detta låter ganska skumt så tänkte jag förklara det. Det är så att jag har en liten "bula" mellan ögonon, den har varit där sjukt länge flera månader! Den stör mig inte såå värst mycket men idag fick jag nåt ryck och sa till pappa att jag skulle ta en nål och sticka hål på den dumma saken så jag slapp den. Till svar då fick jag att det vore extremt dumt att göra det, eftersom man kan få infektioner och sånt.

Men han kikade på den och sa att det antagligen var så att jag fått en hårsäcksinflamation och att det kommer försvinna men att det GÅR att operera bort. Men tänkte ge den en chans att försvinna annars tänker jag gå till vårdcentralen och sitta där och böla tills dom hjälper mig, så det så!

Och en grej som jag tänkt på nästan hela dagen är en grej som Amir skrev, om du har ett par skor och någon säger att dom är fina så använder du dom inte mer men om någon säger att dom är fula använder du dom inte mera! Varför ska det vara så?

Alla har rätt att följa sin egen stil, och jag blir inspererad av människor som följer sin egen stil och går sin egen väg här i livet!


Men nu ska jag kolla på kvinnor bakom galler!

Puss & Kram Ingrid

Herregud..snacka om att ha en dålig hårdag..är pinsamt att lägga
upp bilden, men man ska bjuda på sig själv right?

Hejhejhej

Heejsan allihopa, fick en påminelse om att jag borde upptatdera i bloggen, gör väll det för att vara snäll då..kanske.inte. Nej men nu håller jag lika gärna på så kan väll fortsätta, right =D
Skola idag då (har haft prao+lov så har inte haft det på 3 veckor!!) kan ju bara säga hur frestande det var att ligga kvar i sängen imorse..men jag gjorde det inte, applåder till mig hörrni!

Okej och skolan gick åt helvete..tänker inte gå in på varför, för det kan ni gärna ta er en funderare på! =)
Annars då hade jag PLANERAT att vara VAKEN hela dagen, och det gick ju så bra..not. Typ sov 2-3 timmar när jag kom hem vaknade och insåg att det kanske var dags att sätta igång med läxorna, and so I did!

Och så åt jag kvällsmat eller middag, vad säger man jag brukar säga kvällsmat men folk brukar rätta mig för det? Aja..finns roligare saker att skriva om än middag och kvällsmat? Hur som hellst så satt jag och plugga ett par timmar, och sen tog jag en dusch och satta mig vid datan och här har ja väll suttit sen ca 20.30..hah typiskt mig. Men lyssnar på musik och sjunger och försöker slå ihjäl lite tid! Just nu försöker jag sjunga The Rose men kan typ bara halva låten, så blir väll mest lite mumlande imellan raderna!

Och så är jag sån som om jag lyssnar på en låt så har jag inget problem att lyssna på den om och om igen typ 50 ggr =) Senast igår kom mamma in och fråga om jag inte kunde byta låt,
lär dig leva med det säger jag bara då! ;)

Bloggar imorgon..eller kommer antagligen inte göra det..men det låter bättre om jag säger att jag ska göra det iallfall!

Puss & Kram Ingrid


Syns att det att ja diggar döskallar och rött läppstift..nej verkligen inte.

Har man tråkit så..vad ska man göra ?

Min lugg som jennifer klippte, tydligen så orkade jag bara sätta på mig lite mascara
den dagen med. Är man lat så är man..;)

Saknad


Hur kan jag sakna dig så mycket att det värker i hjärtat, när jag inte
ens fick träffa dig en enda gång..

Halloj!

Har inte orkat blogga eller har glömt snarare höhö, ganska typiskt mig måste jag ju säga men ni överlever nog (;
Nu ska jag sätta upp håret i två pippilotter som man gjorde när man va liten, hare bäst!


Kram Ingrid