Shoppat!


Dagens inköp :) ursäkta dålig bild fotade med mobilen!

Björn borg sneakers- Kommer inte ihåg vad det heter kostade iaf 300
var 50% LOVE SALE!

Svarta skorna- Åhlens 599kr

Conceler- HM 79 kr :)



Trött!

Usch vad jag är trött! Har verkligen inte orkat blogga nåt, ledsen för det! Det kan blli så ibland, det får ni ta ;)


Ja, fråga inte ens ;)

Kram Ingrid ♥

Hallå!

Tänkte skriva imorse men tyvärr han jag inte då jag fick ett sms av Alex att jag skulle komma till henne en kvart innan och då hade jag baar lagt basen till sminket så blev brottom som f*n ;) Så bloggen ficvk vila lite! Menmen visst är vi duktiga som promenerar till skolan? I think so! Fast idag var vi lata och ta bussen hem men det får man göra ibland! Annars har inge roligt hänt i skolan förutom sista lektionen som var lite spc. man skulle gå runt i en stor circkel och hålla varandra i händerna? What was that!? Och så skulle läraren ställa massa frågor och om man höll med så skulle man byta plats med någon..var väll inte såå jobbigt precis ;)

Och när vi skulle hem så höll jag på att dö av blodsockerfall..asså helt seriöst varr verkligen helt slut! Så smällde i mig massa chips när jag kom hem, för att få upp blodsockret! Inte det bästa men det struntar jag i! Tyck vad ni vill!
Jag ska iallafall till bussen snart, för ska till Palle och rida lektion ska li jätte kul hm..undrar vad vi ska göra men det lär ju visa sig..hoppas jag får tag i han i hagen bara!

Kram Ingrid ♥

Förlåt!

I know! Skiit dåligt uppdate, men jag har haft bättre saker för mig! ;) Haha nej ni får tro vad ni vill! Men igår kväll vad jag ute med Andrea, Katja och Mickis myys ♥ Så var vi ute ett tag vid ett dagis och så kom det fram några smångar (sa att dom var 13..?) och kalla mig fjortis men när dom väl skulle berätta var det var så gick det inte lika bra..hehe var ganska roligt! Men vi rörde oss till ishallen och Andrea träffa en kille som hon prata massa med i tele, han var riktigt trevlig :) Och så helt plötslig så kom Patrik, chock eller vad? Nej då men det var roligt :D

Och så vi stod och prata ett tag tils jag var tvungen att gå hem, så jag gick nästa och la mig på en gång hoppas ni förlåter mig för dåligt bloggande ;) Och så vakna jag imorse vid kvart i 7..så efter att ha fixat mig så bar det av till skolan..snark! Men var ganska skönt på morgonen var mentorstid och språk..och sen lunch och jag åt nån grönsakswok och Alex satt och läxa upp mig för att jag bara åt bambiskotten och inte grönsakerna..hehe.

Sen gick jag och Alex runt och kolla lite, obs jag hade bara en sko på mig för hade såna skavsår (!!!!) Ajajaj säger jag bara, så Bert rädda mig med ett plåster (Y) Ett  extra plus för honom! Och sen hade vi so och idrott, men jag sprang inte pga. av knäna så gick runt :)

Men jag, Fanny, Paou och Shiva stod och nickande en fotboll mot varandra..ni kan ju gissa hur det gick för mig!
Och sen GICK jag och Andrea hem (vi gick till skolan med) Visst är vi duktiga? Hehe så gick hem och vilade lite sen träffa jag upp Hillevi och Andrea och gick till gräby och spang i affärer och köpte glass, fast Andrea och Hillevi fick mycket mer glass än mig..rättvist.. NOT!!! Okej kanska borde sluta äta så mycket godis..men man lever ju bara en gång!

Kram Ingrid ♥


Katja hittade världens sötaste nyckelpiga ♥


Jag fick lust att fota Andreas fötter :o

Sötisen var hos vet, idag därför för att han har haft ont i sidan så dom
hade sövt honom han var så trött när han kom hem! ♥

Oh, vad skönt det är med slappfrisyr ibalnd..spc. när man har idrott!

Är ni vakna?

Är det någon som är vaken så här tidigtt en sön morgon? Eller tidigt och tidigt klockan är snart halv 11 ;) Hehe som ni märker är jag iallafall vaken för jag ska till Palle! Tänkte ta bussen som går vid 11.35 så passar på att blogga lite innan.
 Hur som helst filmen var så bra igår! Satt och grät på slutet så sorglig var den, usch varför är jag så känslig för! Menmen den är verkligen sevärdig om du inte har sett den än!

Vad har ni för planer för idag då? Själv vet jag inte riktigt ska träffa Andrea på eftermiddagen och vi får väll se vad vi hittar på! Fresten jag har tänkt köpa en skinnjacka  någon som vet var dom har snygga såna? Vill verkligen ha en, sprang ju runt hela våren och kolla men hitta ingen jag ville ha. Och så var jag på g och köpa en i London men fega ur i sista stunden ;)

Fresten härligt väder det är idag! Fast man skulle inte säga nej till stekande sol!

Nej men nu ska jag börja göra mig i ordning, bilder kommer senare!

Kram Ingrid ♥


Film på 3aan! <3


Någon mer som sitter och kollar på den här på 3an?

Ordspråk

Sätt ner foten och stå för den du är!

Hehe fick bara lust att säga det, du är bra precis som du är (:

*Suck*

Skrev ett jätte långt inlägg som jag råkade ta bort hm..smart, men sitter och kollar på mitt stora feta grekiska bröllop just nu älskar den filmen så rolig ;D





Fresten hitta en jätte söt hello kitty väska som nog alla kitty älskare vill ha
i sin garderob ♥


Nu har jag..


Hehe japp legat och friterat mig själv..varmt som  tusan!
Man får hoppas jag blev nå brun tar ju 24 timmar för huden att pigmera klart.

Kram Ingrid ♥

Godmorgon!

Hejsan sömntutor! Är ni trötta? Hehe inte jag iallafall och gick faktiskt upp vid halv tio idag, skönt att inte sova borta hela dagen som det annars lätt blir. Men usch vilket dåligt väder det är ikväll blir det nog att mysa framför någon film ♥
För man känner ju inte precis för att gå ut när dte bara regnar och är kallt, fast jag tror jag och Andrea ska åka och sola sen! Om hon nu vaknar någon gång ;D Annars sitter jag och lyssnar på radio nu och dom spelar keep bleeding :)

Nej men nu ska jag försöka ringa och väcka Andrea!

Kram Ingrid



Gissa vem? ;)


Berättelse

Hon höll kniväggen med handleden, hon var så nära att trycka till det ar så lätt allt kunde vara så slut så fort, allt lidande att stilla få somna in var allt hon önskade. Men hon vågade hon var arg på sig själv för att hon inte kunde, hon ville men det gick inte det var som en spärr. Hon hörde inget kände inget ville bara bort.


Kniven gled sakta ur handen och landade på golvet med en duns. Hon satt kvar på stolen, lixsom bedövad. Hon hade ständigt långärmad tröja på sig för att dölja ärren efter dom gånger hon hade gjort sig själv illa. Hon visste inte riktigt varför hon gjorde så, men det var skönt att känna smärtan se blodet sippra, hon njöt det var underbart hon slapp den smärtan som alltid fanns där och gnagde i henne. Hon var ensam, hur skulle någon kunna älska henne om hon inte äns kunde älska sig själv. Blodet blev till en liten pöl på golvet, då kom ruset, det var som en drog hon kände det som hon flög hur det började svarta för ögonen. Hon vakande på golvet kniven hade hon tappat brevid sig, det smärtade bak huvudet, hon måste ha slagit i det i fallet. Hon reste sig långsamt höll i sig i skrivbordet för att inte ramla ihop igen, då kom den ångesten den rusa igenom kroppen, från topp till tå. Hon slängde upp dörren till toaletten så den barakde rakt in i väggen och stoppa fingrana i halsen och spydde. Allt skulle upp, hon ville inte känna, hon ville dö.


Till slut kunde hon inte få upp mera utan hon bara hulkade. Hon spolade i toaletten spolade bort allt det onda den hemska smärtan. Hon borstade tänderna för att få bort smaken ur munnen. Hon kände sig underbart tom, varken glad, ledsen eller arg. Hon kände inget. Efter ha utplånat alla bevis efter vad som hade hänt gick hon ner till köket och gjorde sig en smörgås, magen kändes ganska tom. Hennes mobil låg på köksbordet och såg att hon hade 3 olästa sms. Två av dom va kedje sms, inget att bry sig om. Men det tredje var från en tjej i klassen och det stod "fest ikväll vid nybygget ta med egen dricka" Även om hon inte kände sig på något festhumör så bestämde hon sig för att gå. Var ju ändo nyttigare att komma ut bland folk än att sitta inne. Efter att fått i sig sin smörgås så plocka hon undan efter sig och gick upp på sitt rum. Det första hon möttes av var en stor röd blodpöl, det värkte i bakhuvudet fortfarande. Hon sprang ner till köket och hitta en gammal trasa som hon torka bort det brunröda blodet som hade torkat in i golvet med.


Hon slängde in sig i duschen och sköljde bort allt. Hon klev ur duschen och inspektera sina armar. Hennes armar var fulla av gamla skärsår som var ett minne av dom gånger då ångesten har sköljt över henne som en kalldusch. Hon öppnade sin garderob, hon hade många kläder att välja på men till slut så blev det en ganska kort kjol med ett svart linne och en tröja att dra över. Hon lade en snabb fest make och borstade ut sitt chocklad bruna hår. Hon hade naturligt fall på håret och kolla sig i spegeln, hon var ganska söt. Lime gröna ögon med liten och nätt kropp. Hon var ganska populär bland killarna i skolan och pratglad och utåtriktad.


När det var dags att gå så tog hon en promenad, nybygget låg högst 20 min från henne. Hon hade med sig en väska där hon hade lagt en voldka flaska som hon hade snott av sina föräldrar, det skulle ändo vara försent när dom upptäckte det. När hon kom fram så mötte hon upp flera av sina kompisar från klassen. Just nu var hon lycklig hon hade det bra!


Efter ett par timmar var flera av ungdomarna onyktra, och det skreks och skojades.

En av dom mindre nyktra killarna kom fram till flickan, dom gick i samma klass och drog henne åt sidan. Han slöddrade och var svårförstådd, men han lyckades få ur sig, alla vet vad du håller på med din dumma hora. Vi vet att du skär dig ditt jävla emoo! Flickan blev så chockad så hon sprang därifrån, hon var grät och var chockad, hon var inget emo! Hon ville bara slippa. Hon sprang långt in skogen tills hon inte kunde springa längre då ramla hon ihop hon skrek och grät. Hon hatade alla, spc. Sig själv. Hon tog upp flaskan och började dricka, hon skulle bara dricka lite för att dämpa hon ville bli glad. Hon fortsatte dricka och dricka. Det snurrade i huvudet men hon brydde sig inte, utan fortsatte bara. Hon fortsatte tills flaskan var slut. Hon famlade sedan efter sin väska och hitta en nagelsax, hon vågade, hon skulle göra det, hon gjorde det. Hon skar sig i handlederna blodet börja sippra ut, smärtan var underbar, äntligen var den slut hon kunde få ro, Hon började känna hur då svarta för ögonen och hur hon långsamt försvann in i mörkret.

Flickan hittades död nästa dag, hon hade skurit sönder artärena i handlederna. Hon skulle aldrig mer lida, hon var borta föralltid.


Ingrid Björnlund 08

Hon höll kniväggen med handleden, hon var så nära att trycka till det ar så lätt allt kunde vara så slut så fort, allt lidande att stilla få somna in var allt hon önskade. Men hon vågade hon var arg på sig själv för att hon inte kunde, hon ville men det gick inte det var som en spärr. Hon hörde inget kände inget ville bara bort.


Kniven gled sakta ur handen och landade på golvet med en duns. Hon satt kvar på stolen, lixsom bedövad. Hon hade ständigt långärmad tröja på sig för att dölja ärren efter dom gånger hon hade gjort sig själv illa. Hon visste inte riktigt varför hon gjorde så, men det var skönt att känna smärtan se blodet sippra, hon njöt det var underbart hon slapp den smärtan som alltid fanns där och gnagde i henne. Hon var ensam, hur skulle någon kunna älska henne om hon inte äns kunde älska sig själv. Blodet blev till en liten pöl på golvet, då kom ruset, det var som en drog hon kände det som hon flög hur det började svarta för ögonen. Hon vakande på golvet kniven hade hon tappat brevid sig, det smärtade bak huvudet, hon måste ha slagit i det i fallet. Hon reste sig långsamt höll i sig i skrivbordet för att inte ramla ihop igen, då kom den ångesten den rusa igenom kroppen, från topp till tå. Hon slängde upp dörren till toaletten så den barakde rakt in i väggen och stoppa fingrana i halsen och spydde. Allt skulle upp, hon ville inte känna, hon ville dö.


Till slut kunde hon inte få upp mera utan hon bara hulkade. Hon spolade i toaletten spolade bort allt det onda den hemska smärtan. Hon borstade tänderna för att få bort smaken ur munnen. Hon kände sig underbart tom, varken glad, ledsen eller arg. Hon kände inget. Efter ha utplånat alla bevis efter vad som hade hänt gick hon ner till köket och gjorde sig en smörgås, magen kändes ganska tom. Hennes mobil låg på köksbordet och såg att hon hade 3 olästa sms. Två av dom va kedje sms, inget att bry sig om. Men det tredje var från en tjej i klassen och det stod "fest ikväll vid nybygget ta med egen dricka" Även om hon inte kände sig på något festhumör så bestämde hon sig för att gå. Var ju ändo nyttigare att komma ut bland folk än att sitta inne. Efter att fått i sig sin smörgås så plocka hon undan efter sig och gick upp på sitt rum. Det första hon möttes av var en stor röd blodpöl, det värkte i bakhuvudet fortfarande. Hon sprang ner till köket och hitta en gammal trasa som hon torka bort det brunröda blodet som hade torkat in i golvet med.


Hon slängde in sig i duschen och sköljde bort allt. Hon klev ur duschen och inspektera sina armar. Hennes armar var fulla av gamla skärsår som var ett minne av dom gånger då ångesten har sköljt över henne som en kalldusch. Hon öppnade sin garderob, hon hade många kläder att välja på men till slut så blev det en ganska kort kjol med ett svart linne och en tröja att dra över. Hon lade en snabb fest make och borstade ut sitt chocklad bruna hår. Hon hade naturligt fall på håret och kolla sig i spegeln, hon var ganska söt. Lime gröna ögon med liten och nätt kropp. Hon var ganska populär bland killarna i skolan och pratglad och utåtriktad.


När det var dags att gå så tog hon en promenad, nybygget låg högst 20 min från henne. Hon hade med sig en väska där hon hade lagt en voldka flaska som hon hade snott av sina föräldrar, det skulle ändo vara försent när dom upptäckte det. När hon kom fram så mötte hon upp flera av sina kompisar från klassen. Just nu var hon lycklig hon hade det bra!


Efter ett par timmar var flera av ungdomarna onyktra, och det skreks och skojades.

En av dom mindre nyktra killarna kom fram till flickan, dom gick i samma klass och drog henne åt sidan. Han slöddrade och var svårförstådd, men han lyckades få ur sig, alla vet vad du håller på med din dumma hora. Vi vet att du skär dig ditt jävla emoo! Flickan blev så chockad så hon sprang därifrån, hon var grät och var chockad, hon var inget emo! Hon ville bara slippa. Hon sprang långt in skogen tills hon inte kunde springa längre då ramla hon ihop hon skrek och grät. Hon hatade alla, spc. Sig själv. Hon tog upp flaskan och började dricka, hon skulle bara dricka lite för att dämpa hon ville bli glad. Hon fortsatte dricka och dricka. Det snurrade i huvudet men hon brydde sig inte, utan fortsatte bara. Hon fortsatte tills flaskan var slut. Hon famlade sedan efter sin väska och hitta en nagelsax, hon vågade, hon skulle göra det, hon gjorde det. Hon skar sig i handlederna blodet börja sippra ut, smärtan var underbar, äntligen var den slut hon kunde få ro, Hon började känna hur då svarta för ögonen och hur hon långsamt försvann in i mörkret.

Flickan hittades död nästa dag, hon hade skurit sönder artärena i handlederna. Hon skulle aldrig mer lida, hon var borta föralltid.


Ingrid Björnlund 21/8-09
Fick lust att slänga ihop en berättelse så här har ni! :)


Mhhhhhmmmm!


Jag och min mina godiskål ;) Godis behövs alltid för en mysig hemmakväll :D

Äntligen vaken!

Usch, vakande för ett tag sedan nu var såå trött! Kunde inte komma upp, har det hänt er att hjärnan lixsom är vaken och allärt men kroppen reagerar inte! Det är jätte obehaglit! Aja nu är jag jätte hungrig och vill bara äta, hehe matvrak som jag är. Vet fortfarande inte hur det blir ikväll men ni får ha det så bra!

Kram Ingrid ♥

Halloj :)

Nu är jag hemma från skolan igen det var jäätte tråkit som vanligt, tack för att det är fredag! Fast vi har bara haft 4 lektioner svenska, engelska och SO oj då 3 var det visst hehe.. Men annars så måste jag gå ut med Ragge snart..jag orkar inte! Och så har jag sprungiit runt och letat efter en godispåse som mamma har gömt nånstans :O  Utan något vidare resultat dock..Ikväll vet jag inte vad jag ska göra  om jag ska träffa kompisar eller om det blir en hemma kväll hur det än blir så blir det säkert bra (: Nej men usch är skit trött måste nog vila en stund!

Kram Ingrid ♥


En bild säger mer än 1000 ord ;D


Förlåt!

Vet, jag har inte uppdaterat nåt dom senate dagarna, sry för det sötnosar! Hehe men nu är det nya tag ;) Hur som helst vad har hänt sen sist..hmm..skolan börja tråkit! Ny skola med känns jätte konstigt vill ju ha våran gamla kära h-stam! Och så fattar jag inget var alla klassrum ligger dom har ett jätte konstigt system! Menmen antar attd et är nåt man lär sig med tiden, förutom att det kommer ta hur lång tid för mig som helst att lära mig var allt ligger!

Aja, vi har iallafall inte fått några läxor än ;D Fast allt sätter igång ordetligt på måndag, me schema o sånt! Vi slutar 15.30 nästa varje dag! Herregud är juu hur lång tid som hällst! Men som sagt det är väll en vane sak :)

Höhö fast känns ju liiite att gå upp klockan 7 varanda morgon, det är frestande att stänga av alarmet och somna om, sååå nära! Men är ju bara att släpa sig upp!

Nej, men nu ska jag försöka få över bilderna från mobilen till datan! :)


Hoho jag och Andrea kolla på fiskar igår :D

Vad tycks? :D Gud vad mycket födelsmärken jag har på ryggen! :o

Haha Alex och Achmed passar ihop till 100%! Så söta dom skulle vara tsm (:

Goooo Hillevi!!

Bild från imorse, vet den blev lite suddig (: Hehe ser ut som jag är
grönögd ju! ;)

Godmorgon

Godmorgon,ska följa med pappsen till jobbet för proline ska komma till oss och byta stammar..men  får inte använda vatten eller avlopp mellan 07.30 och 19.30 så ska  försöka hålla mig hemmifrån idag! =)


Lite kuulig bild? ;D Okej är trött klockan är 07.17..

Hello babys! <3

Heej! Hur har eran dag varit min har varit super bra! =) Varit på gränby med tjejerna, och fönstershoppat! Lyckades skrapa ihop 12kr till en glass på bk..hehe den var iag jätte god! Och så sprang jag på en kompis från stallet, Karro :D Är alltid jätte konstigt när man träffar folk från stallet. Dom blir så olika sig själva på nåt sätt! Hur som helst jag, Andrea, Mickis, Alex och Karro och hennes två kompisar tog en snabb fika på barista och var jätte kul att sitta och prata =)

Annars då så har Andrea köpt färg så hon ska färga sitt hår blondare, blir säkert jätte snyggt! ;D Hehe och om jag hinner så ska jag köpa färg med och fixa mitt hår, har en hemsk utväxt! Not nice.. aja ska väll käka snart blir potatis med kotletter är jätte gott :D (ursäkta alla vegeterianer!) Hehe fresten något som ni nog inte visste om mig är är att jag är halv veg, äter veg mat i skolan!! Hällst skulle jag villa sluta äta kött helt och hållet men har inte tid att laga egen mat varenda dag =)

Tyvärr fota jag inget men ska göra det ikväll lovar!

Kram Ingrid

Är hos Andrea :)

Godmorgon antar jag att det är för dom flesta? ;) Sitter hos Andrea nu, hon sminkar sig och jag snor hennes data sålänge hehe ;) Vi ska iaf dra oss upp mot gränby centrum och fixa lite grejer och fika..om jag har några pengar som vanligt :) Annars inga planer för dagen skolan börjar snart hur fan ska man orka?  Hmm.. jäkla skola jäkla läxor!

Nej men nu ska jag va lite soc med Andrea bye bye :)

Kram Ingrid :D

Bilder :)


Bara för att jag har en keps där det står Uppsala Ponnyklubb, jag
förstår att ni är avensjuka ;)

HAHA! Mickis råkade klistra fast sin sko i sin tröja! xD


Jag & Andrea fikade på stan jag tog chocklad med grädde och
machmellows :D Ignorera våra tuggumin som är i bakruden x)

Förlåt!

Hehe jämt ska jag missförstå ALLT! Förlåt..menmen nu fick ni veta lite om naglarna med :)

Hm.mascaran..visst den är bra och ger mycket volym, men så bra som dom säger på reklamen är den INTE! Fast så är det väll alltid?..Tycker den inte var så himla spc. Men är inte så farilgt dyr 119kr på Åhlens.
Jag skulle nog ge den 3/5.

Kram Ingrid

Svar!

Känner igen den från reklamen!Är den bra?är den värd att köpa??blir fransarna lång?

- Ja jag tycker den är väldigt bra naglarna ser frächa ut och får fin glans! Verkligen värd att köpa Depend som märket heter är inte alls dyrt och finns att köpa lite överallt tex. HM, Åhlens, Kicks!  Om fransarna blir långa beror ju på hur långa naglar du själv har =) Var noga med att fila så dom växer jämt! Och tips som jag fick använd ett bra genomskinligt nagellack så spricker inte naglarna i kanterna lika lätt! =)

Hoppas du fick svar på din fråga!

Kram Ingrid

O juste! Ett tips köp mallar till med, blir mycket jämnare och snyggare då! Tror dom kostar ca 20kr!

Naglar!


Hihi :D

Förra inlägget-..

Hm..funkar inte att klista in länken..j*ävla data..

Aja Kramisar!


<33

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RKvN2Znsa60&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RKvN2Znsa60&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Så  bra :D

Godmorgon

Godmorgon solstålar :) Är ni vakna är det bara jag som är det? Hehe gick faktiskt upp halv 10 idag..lovet är ju snart slut å man måste få ut av det så mycket som möjligt av det (: Aja väntar på att Mickis ska komma för vi ska gå ut med Ragge en sväng..hm var tog solen vägen? Var ju så skönt när solen kika fram och så försvinner det lika snabbt igen!

Inga direkta planer för dagen ska till stallet mot kvällen och rida lektion, ska bli skoj (:

Och såklart så är jag så duktig jag HAR en usb sladd till mbilen som dom flesta har..men för tilfället har jag tappat bort den, inte förvånade nejnej! Man ska försöka hitta för har ganska många bilder på mobilen!

Nåväl ni får nöja er med gamla sålänge!

Kram Ingrid

 
Jag och sötaste Mickis <3:D

Hihi tävla och få fina parfymer från MUS :D

Tävlar nu ut 10 st Kristallparfymer från Make Up Strore! =D
Kristall är en eau de parfume och en av mina favoritdofter då den känns väldigt lyxig och sensuell!
Doften kostar 395kr ord.pris i butik, och kommer i en box med en doftboll för känsliga som vill kunna "ta av sig" parfymen.


Tävlingsregler:
- För att tävla måste du ha en blogg/bilddagbok som jag kan se.
- Skriv till mig ATT du är med och tävlar, varför just DU ska vinna, och varför DU är/skulle vilja bli trogen kund hos Make Up store!, skriv även en direktlänk till tävlingsinlägget så jag kan kika in på er blogg!
- Kopiera detta inlägg+bild, klistra in i din blogg/bilddagbok och skriv att du är med och tävlar om denna underbara doft hos mig (micromiss)!

Gå in på www.micromiss.blogg.se och var med du med! :D


Micromiss fina pris! (Hon lottar ut 10 st!)

Halloj!

Hur har ni det ute i värmen? Själv är det fintfint :D man får njuta så länge det går ;) hehe även om jag sov bort halva dagen vaknade vid halv 11..men kändes som jag behövde unna mig en dag och sova! Ska upp vid 10 över 6 imorgon ändo..inte kul! Men är för varmt för att rida på dagarna så är bara att bita ihop! Och på tis ska jag ändo vara med på lektion på kvällen så då kan jag ändo sova om det nu är så viktigt ;)

Hehe annars låg jag och Mickis och sola hela förmiddagen i bellmans parken..varmt och skönt! Sen gick jag hem och duscha och åt lunch. Skönt att vara inne en stund och slippa värmen lite men som sagt man ska inte klaga ;)

Och nu senare på eftermiddagen så gick jag och Mickis upp till gränby centrum och jag köpte 2 saker!

1. En mascara (alla andra e slut!) Lash Stiletto Ultimate Length Mascara från Mabyline krånglit namn :)
 2.Shampo och balsam från fruktis för torrt och skadat hår!

Hehe nu har ni fårr veta lite vad jag har gjort under dagen!

Kram Ingrid


Någon som känner igen den från reklamen? :)

?


Den går på 3an..någon som kan förklara vad den går ut på?

7/8-09

Hehe en ny design är på g lovar! ;)

Sry för att jag inte skrev nåt igår men kom hem ganska sent var ute med Mickis & Hillevi <3 Så orkade skriva nåt. Menmen gick upp vid 9 idag och drog ut med Mickis till gränby kullarna och solade efter 10 min svettades man som en gris! Så varmt, men skönt är det ju såklart ;) Och efter att tag så kom även Hillevi..var väll ute ca 2 timmar. Sen skilldes vi åt och jag gick hem och åt lunch, 2 mackor hehe. Och kollar på jims värd. Och märkte att regnet öser ner! Tänk att det kan gå från 30 grader till ösregn. Hm..men är ganska mysigt när det regnar med man kan sitta inne och titta på film ganska skönt!

Fresten måste lämna in min mobil den stänger av sig själv..hoppas jag får en ny! Har blivit fula repor på skärmen..hehe fast enligt konsumentköplagen måste man lämna in den 3 ggr innan man får en ny tele. Aja, huvudsaken den blir lagad!

Kram Ingrid


<3

Nu drar jag ut och solar med Mickis see u!

Design

Ny design inom kort!

Gdmorgon!

Japp jag var uppe innan 10, skönt att inte sova bort hela dagen! Fast rinde Hillevi vid halv 11 och hon ville sova vidare en timme till så vi sticker väll efter halv 12 nån gång. Men kollar på våra bästa år nu!

Krram! 

Film på 3aan! <3

Vad här hänt sedan jag uppdatera senast? Jo jag kolla på top model 2..fast e ju inge roligt har ju redan sett den säsongen, men skit samma :P Och jag och Hillevi har varit på willys köpte lakris plopp till mamma och en kexcocklad till mig själv :D Och sedan satte vi oss ner och tog en läsk och chilla lite. Och så snacka vi om att vi ska åka ner på stan imorgon och sola..har lixsom aldrig gjort det för har sån fobi för att ligga instängd i en liten låda! Fy faan..ska man vara fin så får man lida pin? Whatever vill ju få bruna ben till skolan börjar, har aldrig tid att sola ute.

Fresten stod och glodde på hårfärger, hade tänk färga håret brunt? Skulle det passa? :)
Haha never! En gång blond alltid blond..eller kanske ångar mig när jag är 25 men det är då det!
Nej, men tänker nog göra det lite ljusare inte plantina men ljusare.

Men nus ka jag glo vidare på filmen på 3an Leopold & Kate tror jag den heter, Kate Winslet är med iaf :D

Aja, kram Ingrid!



Go och glad säger man..snarare ledsen och fet!


Snacka om cellskräck!

Uppdate

Kom hem från stallet för ca en halvtimme sen. Har ryktat Palle riktigt ordentligt..det tar sin lilla tid när pållen envisas med att rulla sig i hagen ;) Och sen har vi tränat lite lätt på banan, och red ut en sväng och hoppa ett par naturhinder vilket Palle tyckte var jätte kul :D Aja..här är det jääätte varmt har ni det lika varmt? 

Är jobbigt när man håller på i ett stall hela dagen. Blir nog att slänga om till shorts och linne! 
Hm..fast vi svenskar är experter på att klaga! När det är för kallt vill vi ha det varmare, när det är varmt så vill vi ha det kallare, när det regnar ska det sola. Hallå! Man ska inte klaga, solen är här! Är det för vamt så åk ut och bada och sola då! Är inte långt förns snön är här igen! Så njut medans det går!

Annars ska jag nog lägga mig och vila en stund..är så jäkla trött mina världen är bra så är jätte konstigt.
Uppdaterar mer sen!

Kram Ingrid


Någon som vill köpa ett akvarium?, 250kr :)

Helluu biatch! <3

Jag vet har inte bloggat på år och dar känns det som. Men har inte haft tid/lust..så kan det vara ibland :) Idag har jag varit hos Palle <3 Jag och Maria red ut..en tjej i stallet som precis som har fått en ponny på foder! :D Och så red vi lite på banan! Men har ju varit så varmt så man nästan smällt bort..gick till stan och hem från torbjörnstorg i värmen! Tur nog tog jag med mig en vattenflaska, annars hade jag nog svimmat ;)

Nu sitter jag och kollar på wallander (förvånade..not?) Hehe jag älskar wallander :D

Fresten jag ska gå ner till att bli medryttare på Palle istället :( Men kmr ju rida honom ändo! Never att jag lämnar honom! Även om jag är sugen på en isis så MÅSTE jag satsa nu i 9an..sista året, vill ju komma in på hästlinjen!

Nej, men nu ska jag chilla lite framför tv:n

Kramar Ingrid


Sååå gott!