Förlåt!

Vet dålig uppdatering! Men har verkligen inte hunnit! Idag var det idrottsdag= Jag sprang 2 varv som uppvärmning och fick jätte ont i knät! Ski ont rent ut sagt -.- Men aja jag gick vid lunch för trodde jag skulle till läkaren och ta prover, för pappa sa att jag skulle ta mina prover men icke sa nicke det skulle jag inte göra förns i august visade det sig! :D Hehe så jag gick hem och satta mig på balkongen en stund men var för ljust för skulle kolla klart på twilight så satte mig inne istället och tiden bara sprang iväg och rätt som det var var filmen slut, fast så himla bra! Längtar tills nästa film kommer ut, tror jag ska köa böckerna om jag inte hittar nån att låna dom av :) Men strax innan 5 kom Mickis hit <3 Och jag gick i mina hööga klackar till Andrea (fy faaaaan vad ont det gjorde!!!!) och vi åt tacos hos henne :D<3 Och världens sötaste hello kitty tårta :D Och fresten grattis gmn äntligen 15! <33333 Sen satt vi bara och snacka och när klockan var ca 19.30 så gick dom flesta förutom jag Alexandra och Andrea för Andrea skulle hämta ett papper hos Moe. Sen gick jag hem och pappa förhörde mig på kemin och so:n <3  Och nu ska jag plugga lite på orden som jag fick av Hillevi för jag hade glömt pappret i skolan..aja sån e jag ;)

Kram Ingrid

Goooooodmorgon!

Drog mig upp idag med..huh klockan 9! Slängde om till jeans och min blondie tröja och åt ett par smörgåsar! Pappa & Pelle håller på att rensa ut grejer nu..mer och mer grejer förvinner! Det var några här igår och kolla på farmors lägenhet igår det känns så konstigt..vill inte att nån annan ska bo här! Det är farmors lägenhet..det känns konstigt! Men om lite gladare saker, vill åka till halvars idag och äta glass <3 ÄLSKAAR halvars glass :D Och Emelie pratade om smultronstället där dom tydligen har jätte glassar, hehe vi får åka dit nån gång ;) Vi ska även svänga förbi farmor idag och hälsa på henne. Hon tycker det är roligt när vi kommer det märks :) Även om hon blir väligt trött! Annars åker vi hem idag och tror jag ska träffa Andrea ikväll <3 Men ni får ha det så bra!

Kram Ingrid


Halvars

Helluu ^^

Uppdate har varit hos farmor, och ätit tårta och druckit saft :) Farmor var ganska snurrig men hon blev iaf glad över att träffa oss :)<3 Sen gick jag på stan med Emelie och vi gick och tog en smörgås och cola, satt och pratade :) Sen drev vi lite på stan och gick sedan tbx träffade på pappa och han skulle köpa ett kontantkort så vi han upp en snabbis till famor igen, men hon var ganska trött så vi sa bara hej då. Och hade fått en påse av Emelie med kläder i som pappa skulle ta med sig som han självklart hade glömt..*suck*

Glömde publicera igår..smaart

Hejsan!

Vaknade vid halv 10 gick upp och åt lite frukost och har gjort mig iordning. Pelle kom så vi har börjat packa ner massa grejer! Dom tänkte till och med sälja farmors keybord men då protestera jag, så nu har jag ett efter keybord med ;) Fast jag kan inte spela..xD Någon som kan lära mig? Annars då planer för dagen vi ska åka och hälsa på farmor, var längesen jag såg henne <3 Och det blir lasange till lunch mmm. Annars blir det bara att fortsätta att packa tror jag :)

Uppdaterar mer sen!

Kram Ingrid

Just nu:

Sitter och kollar på djur poliserna nu och har pluggat lite, så himla tråkit!


Uppdate från bilen

Yes, mobilt bredband är det som gäller! Funkar super bra hitills! Sitter i bilen påväg mot Norrköping :) Andrea älskling var här <33 Vi satt och och skratta och hade kul! Och hon och killarna skulle på bio ikväll hade gärna följt med men måste åka och städa ur farmors lägenhet *suck* Men nästa helg så slipper jag kanske :) Då ska & Andrea på bio tror jag och se Marley and me, eller vet inte om den fortfarande går på bio så annars blir det väll nån annan film :) Nej men nu blir det väll en bilresa på 2½ timme. Ops! Kom just på att jag glömt mitt levaxin hemma! Not good! Och då sa pappa blablabla vill du må bra så måste du medicinera blabla..det är ändo jag som får lida för det!

Aja uppdaterarar väll mer ikväll!

Kram ingrid

Gammalt inlägg då batteriet dog på datan..


Dagen:

Har varit soft :) Imorse åkte vi ut med Ragge tiill Gunnar & Margareta och han var riktigt uppspelt..och så fika vi lingonpaj med kladdkake muffins tror jag, gott! Sen skulle vi se om vi hitta nån resturang vi  åkte förbi en men den såg inte så trevlig ut..så vi åkte hem och åt på rawandus istället, åt klockan 2 är fortfarande mätt! Egentligen skulle jag ha träffat Millan, Patrik och Macan (Marcus,kusin) men Millan kunde inte så jag åkte till Sandra istället, himla kul! Haha vi lyssnade på azerbajans låt och Sandra dansa och jag filma ;) Sen kollade vi lite på en dokumentär om en jätte överviktig kvinna som gjorde en operation och dog (tror hon vägde ca 400 kg) Himla hemsk, och hon hade 2 döttrar! Men egentligen skulle jag o Sandra träffa Patrik men den lata människan orkade inte resa på doch möta oss så vi gjorde sällskap en bit och så gick jag hem! Och imorgon ska vi till Norrköping :D Kommer bli mycket att städa! Fast har ett mobilt bredband till låns så om det funkar kan jag blogga ifrån Norrköping! ;) Nej men nu måste jag gå och tvätta bort sminket! Ha det bra!

Kram Ingrid


Hehe ;)

Heellu

Har varit med Patrik & Sandra så himla kul :) Såna roliga människor! Hoppas eran dag har varit leka bra som min!

Kram Ingrid


This is me!


Amanda gjorde en fin bild på en fjäril på min hand för ett tag sedan men har
varit nåt knäppt så var svårt att få bra bilder :) Och nej min handled är inte så
kantig vet inte varför det ser ut så xD

Hejsan!

Är riktigt trött, har stått på benen sen 6 imorse..allt har bara flytit idag på eftermiddagen kom Kärre så vi skrittade Chessie och Estrella 30 min (Jag har tydligen blivit uppskriven av Helen att jag ska skritta henne idag och imorgon..) Sen satt vi ute och pratde med Cissi, hon är så himla snäll och rolig, skratta kan man göra ordentligt åt henne ;) Sen innan jag skulle åka hem tänkte jag att jag skulle ta av täckerna på Palle (trodde det skulle bli regn så han hade fleece+regntäcke) men solen sken som attans! Palle trodde tydligen att han skulle ridas vilket tydligen var jätte jobbigt..så han och Honey raceade i hagen som två galningar (filma det kan lägga upp om det funkar) och helt plötsligt bestämde han sig för att han kunde stå stilla så snällt..knäpp häst! x) Och bussen var väll försenad 5-10 min så trodde inte den skulle komma och kände inte för att vara kvar i stallet till 6 xD Som tur var dök den upp :)

Aja, om Sandras mamma kunde skulle hon tona min utäxt så ska gå :)

Kram Ingrid


Snodde den från Lisas blogg, hoppas det var okej ;)

Den är ju så söt!

Hej!

Har varken tid eller lust att blogga just nu för ska kolla på cityakuten och ta en glass tror jag.

Kram Ingrid


Kickan

JAA!

JAAAAAAAAA!!!!! Den bästa melodifesvalen nånsin!!!!!


Såååå bra!

Norge <33333

AHHHHH NORGE MÅÅÅSTE VINNA!!!!


SÅÅÅ BRA! :D

Men nu börjar det :D

OCH NORGE FICK 12 POÄNG!!! :D:D

Ny mobil<3

Min pappa ringde när jag satt vid datan och sa att dom kollat på lite mobiler som var fina och han sa till mig att komma upp till gränby så snodde pappsens cyckel och cycklade upp till gränby och tog en biscotti med mamma och pappa gottigott <3 Sen gick vi och kollade på mobiler och dom menade verkligen allvar med att köpa mobil, så jag blev jätte glad men visste inte riktigt hur jag skulle göra för äldkar juh mitt comviq och mobilen är låst till 3 24 mån! Men den var så fin så kunde inte motstå! Hehe slutade med att vi köpte 4 mobiler istället för dock. Blev en hem tele med så nu har vi 4 Sony Ericsson mobiler min är baby rosa mammas är blå pappas är rostfritt stål och hem är vit/orange jätte fina :) Kommer bli lite svårt att ha 2 mobiler bara men det funkar :) Kommer inte överge comviq! Sen åkte vi hem och trixa lite med mobilerna och Hanna hjälpte oss <3 Så fick igång den iaf :) Och så har jag på gränby med Andrea <3 Och åt kyckling wraps till middag, var gott! Och så fick jag o A en sväng med ragge <3 Och nu lyssnar jag på radio äter ostbågar och bloggar, vilket liv! Men melo börjar snart så hare bra!

Kram Ingrid


Min mobil <3

Förlåt!

Förlåt blev inget bloggande igår men var hemma vid 23.30 så orkade verkligen inte blogga! Var iaf ute med Mickis & Andrea <3 Lika kul varje gång :) Imorse sov jag ca till 10 inte så farligt sent? Och har varit ute med Fanny, Beda och Ragge vi gick upp till gränby hagarna för hundarna tycker det är så mysigt att kunna skrota omkring i "skogen" ;) Inga direkt planer för dagen men tror jag ska träffa Andrea och Mickis på eftermiddagen och såklart melodifestivalen ikväll!

Vem hejar du på i melodifestvalen!?

Jag hejar såklart på NORGE HEJA HEJA HEJA HEJA! Sån bra låt!

Kram Ingrid

Godmorgon!

Klockan är 06.21 och jag sitter och käkar havregrynsgröt, det ni!


Hej!

Dagen har väll varit precis som som andra prao dagarna, så inte så mycket att skriva om! Fick en fix ide för ett tag sen och börja baka kladdkaka..vet inte hur många gånger jag har gjort det den här veckan!? Men det är så gott! Har ett så himla bra recept med, snabbt och enkelt!

Vad ska ni göra i helgen då? Jah har inga direkta planer förutom att SOVA! Behöver ta igen mig efter den här veckan gå upp 6 varje dag och sluta 3 i ett stall, inte det lättaste jobbet! Men det är bara att härda ut :) Fick även tid att hoppa Palle idag, gick URUSELT han hade absolut ingen framåtbjudning! Han vägrade (för att avståndet inte stämmde kom i otakt!) och sprang på sidan, vilket han inte får göra det var ett plutti hinder så han fick hoppa det stillastående bara för att han skulle förstå att dte är förjudet att springa på sidan, hällre att han vägrar då! Och när han väll hoppa fick jag driva som attans! Han älskar att hoppa, så det är lite konstigt! Men kanske inte var hans dag idag, alla kan ha dåliga dagar även djur kom ihåg det! Och imorgon ska han stå hade jag tänkt.
 
Fresten vilket blåsväder det har varit idag! Det smällde i dörrar och saker flög kors och tvärs! Fast hästarna var faktiskt väldigt lugna med tanke på vädret! En del av ridskole ponnyna hade sovit sin första natt ute, så oj vad trötta dom var! Dom låg halv döda i boxen/spiltan ;) Men nu ska jag gå och kika på kakan!

Kram Ingrid


Inlägg från igår som råka hamna i utkast!

Har inte hänt något spc. i stallet idag förutom att jag red Palle, gick inte så jätte bra tränade på ställningen och formen i nacken..någon som har nåt bra tips han är varmblod och har lite svårt att hitta sin egen balans och blir gärna lite stel! Vore super snällt om nån har något bra tips :)

Kram Ingrid

Vet att jag skriver korta inlägg men är så himla trött, blir nog bättre efter praoen

Hejsan!

Kan berätta lite snabbt vad jag gjort idag, imorse vakna jag 06.00 och fick släpa mig upp ur sängen och åkte ut med bussen som går 07.05 halvsov på bussen..kom ut i stallet var ingen där så pyssla lite med Palle vid 8 så kom Malin och en av ridlärana och vi satte igång och fodra och släppa ut hästar efter det mocka jag 3 boxar och gjorde alla påsar sen laga vi lite stake. Åt lunch var ute och gick en ½ timme med Chessie och sedan var det dags att ta in några hästar till. Efter det var det bara att sopa och sånt o klockan var runt 2 men då kom Kärre och vi snackade :) Sen kom Cissi o sa att det var fika så jag o Kärre gick in i personalboden o satt o snacka med ridlärana :) Eller jag mest lyssnade var så kul! Annars red jag Palle på banan och åkte heml, så är så trött och måste sova! Hoppas eran dag har varit bra!

Kram Ingrid


En ganska gammal bild på mig :)

Trött!

Är super trött efter att varit i stallet HELA dagen, ska bada nu men berättar mer senare :)

Kram Ingrid

Tjenis!

Skulle bara säga att Sandra & Patrik är här och Sandra sitter och säger VI SKA GÅ TILL ICA NUUUU!

Heej!

Hejsan, förlåt har inte kunnat blogga nåt men det funka inte konstigt nog kom inte in på sidan :S Men har haft en super kul dag :) Började väll vid halv 10 hehe, för fick ett sms av Hillevi för dom skulle till kyrkan och kolla när dom komfera sig , så var bara tvungen att följa med! Var super kul att se alla! Dom var så fina och duktiga :D:D Hehe och så fick man juh se Patrik i klänning hahaha xD  Men när vi hade grattat alla och snackat en del så åkte vi hem Andrea o Hillevi ville att jag skulle följa med till ikea men kunde tyvärr inte "/ Så gick hem och åt lite o  gick ut med Ragge och vilade ett tag för var så trött! Framåt kvällen kom Sandra hit och vi gunga lite och prata lite..och Sandra sms:a Hamza o han kom..fråga mig inte varför xD Och efter ett tag kom Patrik, Oscar o Alle med :) Efter en stund drog Hamza och Oscar o Alle dissade Patrik dom åkte ifrån honom med bussen. Hehe så jag o Patrik följe med Sandra hem en bit :) Så har min dag sett ut, ganska lugn, men skön! Men just nu sitter jag o trycker i mig ostbågar och ska kolla om det är nån film på tv!

Kram Ingrid


Jag o Carro halloween förra året! :)

Heeej!

Vet dålig upptadering, men har verkligen inte haft tid! Jaja dagen började vid kvart i 11 hehe låång sovmorgon! Men skönt var det :) Men sedan jag jag och Sandra upp och åt frukost och åt frulle och gick ut med Ragge :) Sen drog vi till Patrik vi var i hans tvättstuga lite xD Och efter ett par timmar gick vi hem hit och baka kladdkaka! Gott :D Sen kom mamma och sa att hon kunde bjuda på pitzza så Patrik fick ringa och beställa för jag våga inte xD Haha och han sa till och med tack på persiska, för dom som har resturangen kommer typ från Iran :) Sen drog vi oss ner till ica och hämta maten och handla lite på ica, och kom hem och år sååå gott! Och gud vad jag skratta, är så härligt att skratta! Älskar att vara med roliga personer som får mig på bra humör! :D Och så blev det kladdkaka till efterrätt hihi med grädde som bara jag åt..svullo varning! Men annars har vi bara snackat och skrattat trodde jag skulle börja tjuta xD Och så när klockan närmade sig 7 så fickjag ett sms av Andrea och så vi gick och mötte henne vid ica, det kommer ordna sig gmn jag finns här för dig! :)<33 Så alla 4 gick hem till mig men Andrea skulle möta Hillevi så hon drog ganska snabbt sen kom Sandras mamma och hon och mamma satt och skämde ut mig och Sandra men dock fick Patrik sig ett gott skratt. Men fy fan vad pinsamt! Så Sandra ba nej nu vi gåt till ica xD Men Patrik sprang ifrån oss för han ville inte att vi skulle träffa hans mamma så vi kunde skämma ut honom hehe, skulle aldrig jag göra (A) Sen gick jag och Sandra tillbaka efter att handlat lite på ica och snackade lite med våra mammor och sedan var det dags för Sandra att åka hem :) Annars har jag bara suttit vid datan :D Men men så har min dag varit, SUPER KUL men hur har eran dag varit? :)

Kram Ingrid


Sandra <3


Tyvärr funka det inte när Patriks skulle skicka bilder via msn
så fick ta en bild Amanda fota med min kamera haha och vad ska man
säga, FJORTIS :D<3

God natt!

Har haft en jätte kul kväll! Men orkar inte skriva nu för är för trött!

Sov så sött!

Kram Ingrid

Helluuu Bitches!

Yes sista dagen i skolan! Sen är det dags för prao, dock så väntar 2 prov den veckan vi kommer tbx. Men jaja ska inte försöka tänka allt för mycket på det :) Skolan är tråkig som vanligt känns inte direkt nåt roligt att berätta om dagen för är bara som vanligt inget spc. hände! Förutom sista lektionen när vi hade spanska och en vikarie från Norge, och vi flickor var allt såå duktiga, men inte poojkarna dom kunde inte uppföra sig! Haha ganska kul xD Och så tänkte hon putta ut stackars Patrik genom fönstret (ett torrt skämt) hehe :P Ska nog gå på bio med mamma och Sandra idag fast vet inte riktigt om Sandra kan men då ska vi nog käka på donken före eller efter! Mums med svullo mat på fre! O juste dom har börjat med nåt nytt att kalla mig mygga i klassen pga. av min solglasögon och jag blir så sur som vanligt..usch varför ska jag ha så kort stubin för? Måste faktiskt skärpa mig :) Just nu lyssnar jag på min favo låt för tillfället Briteney Spears- Everytime! LOOOOVE! Och så står det ett glas vatten sån igår brevid mig, har väll glömt att ställa ut det i köket men får väll ta och göra det! Och mamma ringde nyss och ba hej jag är ute med Ragnar är hemma om 5 min, hej då..fattar inte riktigt varför hon ringde men men xD Men jag bloggar senare!

Kram Ingrid

Me love <33

http://www.youtube.com/watch?v=fAXgGWY6X5E

Försök att låta bli att gråta...

Läxor

Blää är slutkörd i skallen när det gäller skolan känns som det är det enda som kretsar omkring i mitt liv nu! Men snart är det sommarlov, då ska jag glömma skolan i 10 veckor och bara njuta, o vara med mina kompisar som jag älskar så mycket <3333 Fresten fick ett sms från Natta om att det skulle va en grillfest med klassen på sön. men det skjuts nog upp för så många ska komfumera (stavning!?) sig och en del hade träningar, men hoppas det blir av för riktigt kul skulle det vara! Nej men nu jäklar måste jag plugga!

Love my homies <333

Kram Ingrid


Mina skor från London! Och provade bara är inte som jag ska gå
runt med mjukisbrallor till, så slapp är inte ens jag! ;)

Helg!

Gud vad skönt att det snart är helg! Ska bara chilla och försöka koppla ifrån skolan lite. För på mån är det dags för prao och tänkte ta första bussen som går 07.05, ingen sovmorgon för mig med andra ord! Men kul ska det bli :) Känns lite konstigt att inte åka ut till Palle är så van att göra det på tor. men samtidigt skönt att få vila lite :) Men för att prata om nåt helt annat BLIR GALEN på dom där jäkla trådarna som sitter på insidan av tänderna! Verkar ta längre tid än vad jag trodde att vänja mig, men antar att det bara är att bita ihop! ;) Annars då vad har ni gjort idag?
Är så trött så bloggar mer senare! :)

Kram Ingrid

Tandställning = FUCK OFF! :D

Var hos tandis imorse och dom tog bort tandställningen! :D Var ganska obehaglit men skönt efter! Tyvärr var jag tvungen att åka tillbaka på eftermiddagen och sätta trådar på insidan som jag måste ha tills jag är 25-30 år men hällst hela livet! Det är för att tänderna inte ska flytta på sig, känner skit jobbigt just nu men man vänjer sig (och dom syns ändo inte eftersom dom sitter på insidan ;) Haha fresten mina kompisar var nog mer galna än vad jag var xD Haha gud så det skreks xD Fresten lycka till Lisa som ska få sin tandställning imorgon, lägger in en länk till hennes blogg igen www.finalisa.blogg.se tycker ni ska gå in och önska henne lycka till :) Men ni ska få lite bilder tyvärr blev det inga super bilder men men :)


Ingen bra bild, men har precis tagit bort tandställningen tar ett tag att
vänja sig! ;)


En knäpp bild till xD


Hejsan!

Förlåt blev inget mer bloggande igår, därför att internet inte funka! Fick det inte att funka förns nu så därför jag inte har skrivit nåt men vi ska äta strax så skriver mer sen! :) Skulle bara säga att jag levde ;)

JAG HAR TAGIT UT MIN TANDSTÄLLNINGEN! :D:D:D:D:D:D

Kram Ingrid

Andrea@

Asså Ingrid la ut värsta fetto bilden på mig så jag dampa och har raderat den nu!
Men jag är ialla fall bäst!
http://www.etchi.blogg.se
om ni vill knarka mig så klart!
Pussssssh på er!

Plugga..

Måste veeerkligen plugga so se u BITCHES!

Hejsan!

Hejsan! Dagen började vid 07.10 idag eller egentligen vid 4 min över 6, för Andrea skicka ett sms till mig där det stog att hon inte kunde sova! Haha jaa förlåt men var så trött så orkade inte svara xD Men sen var det bara att traska iväg till skolan första lektionen var matte jäkla tråkit! Sen var det mentorstid och dom samlade bara in pengarna för od jobbet. Tredje lektionen var so och vi fick tillbaka provet och fick g, men var ett riktigt svårt prov! Och till lunch blev det potatismos och korv (soja korv för mig) och jag tycker inte om potatismos så åt korv och två smörgåsor !;) Efter lunch var det hk och vi skrev lite först och gjorde sedan omelett med wokade grönsaker, omeletten var god iallafall :) Sista lektionen var det idrott och Andrea och jag gick en prom..och sedan hände en grej som jag inte tänker ta upp i bloggen! Men hoppas det är bra nu :) Annars sitter jag vid datan för Palles sko sitter lös (vilket jag sagt mer än en gång hehe) så idag slapp jag åka ut till stallet. Har massa läxor så måste plugga sen..usch orkar inte men antar att jag inte har något val. Nästa vecka är det iallafall prao och det är skönt :) Ska bli super kul att praoa på bärf!

Men skriver nog mer senare!

Kram Ingrid

God natt!

God natt sötisar! <33

Kram Ingrid

Godis i mängder!

Någon som tycker om cityakuten? Bara för att jag älskar det! Det är på 3an nu så jag sitter och dreglar över tv:n! Hihi :) Blää imorgon är det skola, orkar verkligen inte! Och måste lämna in pengarna för od arbetet, påskrift i agendan och lapp om att jag ska till tandis! Hur ska jag komma ihåg allt!? Mina kompisar brukar alltid säga att jag har ett minne som en guldfisk och det verkar stämma riktigt bra! ;) Gud vad jag blev sugen på jordgubbar nu! Jag ÄLSKAR jordgubbar är så gott! Mums! Tur att dom har börjat säja jordgubbar nu :) Och äppelpaj mmm! Men gud vad jag snackar om godis hehe, men har man blodsockerfall så har man! :) Jag brukar även göra väärldens godaste kladdkaka så kan ta och slänga ut receptet :)

Tillagning

100 g smält margarin
3 dl socker
½ krm salt
2 tsk vanillinsocker
3-4 msk kakao

Detta blandas i en kastrull. Dra pannan från värmen och tillsätt:

2 ägg
½-1 dl vetemjöl

Häll smeten i en rund form med löstagbar kant (ej nödvändigt),
klädd med bakplåtspapper.

Grädda i ca 20 min. i 175 grader. Kakan ska vara lite kladdig inuti.
Servera den lite ljummen, med vispad grädde.

Den är super smaskig!
:D


Jag har inte fotat bilden!


Hej!

Inte så mycket har hänt sen senaste inlägget, har ätit lunch blev hamburgare hehe. Sen var jag på gränby med Mickis, Andrea och Hillevi först gic vi till BK och skulle köpa glass och bara snacka massa skit men dom hade ingen glass! PANIK! Men tjejen i kassan sa att vi skulle gå till kvantum och det var bara att rulla vidare men vi fick ändo våran glass till slut! Mums! Jag tog vaniljglass med chocklad! Sen har vi gått runt lite i affärer och jag har följt med Andrea till frisören och snackat med dom men det slutade med att hon köpte blond hårfärg på coop, men stackarn har lite beslutångest om hon ska försöka bli blond eller inte, hur som helst så blir det nog bra :) Tyvärr var jag tvungen att gå hem ganska tidigt för håller på att hjälpa pappa i tvättsugan (har man lovat så har man..) men är faktiskt inte så farligt peppar peppar :) Annars ska jag bara ha det lite chill ikväll tror jag, går det någon bra film? Ska försöka lägga mig någorlunda tidigt men hinner kolla lite iallafll :) Usch det är skola imorgon! Fast vi slapp iallafall mån. Men är väll bara att kämpa på! Inga prov den här veckan utan bara läxförhör i svenska på fre. Och jag mitt smarta fn har glömt böckerna i skolan..blir hårdplugg imorgon! För ska inte till Palle då hans sko satt lös så slapp åka ut till honom kan inte rida ändo :)  Men men är prao nästa vecka så då blir det stallet i två veckor! Hihi kul :D Och visst börjar sommarlovet kännas närmare nu det känns inte lika långt bort som det har varit förut, och visst är det härligt! Vi ska upp till segersta i sommar och vad jag längtar! Bara steka sig på stranden är inte fel! Men är bra att ha något roligt att se ifram imot :)

Som ni säkert vet så läser jag ganska många bloggar så tänkte länka min favvo bloggar!

www.Finalisa.blogg.se
www.Etchi.blogg.se
www.Ellmarie.blogg.se
www.Kenzas.blogg.se
www.Gaybloggen.blogg.se

Har tänkt på en grej med, om du vill att jag ska länka din blogg här så visst kan jag göra det :) Men då vill jag gärna att du länkar min blogg med :)
På så sätt så känar båda på det :)



Sötaste Lisa och jag <3
 *Andrea*

Jag älskar dig med gmn <3:D

Tjenis!

Godmorgon, eller god förmiddag kanske man ska säga? Vaknade 3 min i halv 12  idag (!!)  Har nog aldrig sovit så länge förut! Men skönt är det att sova, hehe. Men har hunnit duscha Ragge iaf fast sluta med att jag blev ganska blöt men det får man ta! Fresten vi har od dag så ska vara hemma och jobba för att samla in pengar till fattiga barn någon mer som har det? Lite extra ledigt fick man iallafall :) Fresten har jag sagt det!? På ons ska jag at ut min tandställning!!!! :D Ska bli såå skönt! Har haft den uppe ca 1½ år och nere ca 1 år och äntligen ska den BORT!  Men annars har jag inga planer för dagen tror jag, om det är nån som vill göra nåt så är det bara att sms/ringa :)<33 Men måste äta nåt nu :)

Kram Ingrid

3/5-09


This is me..

God kväll!

Tjeeena bloggen! Dagen började runt 10 då Sandra väckte mig genom att säga " Ingrid mitt comviq kompis är slut" tack Sandra..xD Aja annars drog vi oss upp och åt frukost mamma hade köpt såntdär cibatta (stavning!?) bröd, gott var det iaf :) Sen slängde jag och Sandra om till kläder och tog en prom. som slutade att vi hamna hos en väääääldigt trött Patriks trapphus xD Men efter att han hade vaknat till lite så gick vi ut och Sandra och patrik la sig i en gunga och jag la mig på en bänk o sola, sååå skönt! Men blev så törstig, så gick till ica och köpte pepsi <33 Sen gunga vi en stund vid h-stam och sedan skulle Patrik dra och kort därefter ringde mamma och sa att jag skulle komma hem för vi skulle ut till mormor och grilla, tyvärr så kunde inte Sandra följa med "/ Men slängde om till shorts i bilen xD Och mamma o jag gick in o handla lite på ica, och där stötte jag på Sandra, Pontus och hans kompis :) När vi handlat klart bar det av till mormor då var klockan runt 3 och var så hungrig! Så var tvungen att ta ett par smörgåsar men vid kvart över 4 tror jag så fick pappa den stora äran att bli grillmästare! ;) Gott var det med kotletter, potatis, bernessås och grönsaker! Riktig svullo mat xD  Och till efterrätt så blev det sånadär cocostoppar :) Gottgott! När jag kom hem så fick jag ett sms av Sandra där det stog att hon fick va :) Så mötte upp henne och vi gick och gunga en stund och gick till ica och köpa sura nappar <33 Sen gunga vi en stund till och gick sedan hem till mig :) Och klockan blev 10 snabbt! Så övertala pappa att följa med till ica och lämmna Sandra :) Annars har jag bara suttit vid datan fast kom hem för 24 min sen :)
Men är så trött! God natt <33

Kram Ingrid


copyright av
MIG!

Heejsan!

Sitter och kollar på den sista samurejen med Patrik och Sandra nu, älskar den filmen! Den är helt underbar! Man får nästan tårar i ögona! Den går på 5an nu så kolla på den! :) Har sett den för med pappa :) Men ska fortsätta kolla nu!

Kram Ingrid

Tjään!

Blir små och korta inlägg vet, men ska åka till Palle nu jag och Nettan ska rida tsm i ridhuset. ÖNSKA MIG LYCKA TILL! :D



Bild från imorse..gräsligt trött!