Saxen var framme..


Före klippning



Efter

Mätt!

Herregud kan man vara så här mätt, har tryckt i mig sjukt mycket chips/popcorn/ostkrokar hos Katja, för var tjejkväll där riktigt mysigt <3 Vi satt och kolla på tv och hade det kul som vanligt! Men jag drog ganska tidigt för ska faktiskt upp tidigt och gå på fyrishov med kusinerna! Nice..;D

Om jag kommer upp, hehe mamma tvingar mig att baka kladdkaka att ta med som fika med. Aja hur som helst så ska det badas av! Haha jag låter som 3 men vadå har inte varit på fyrishov på säkert 6 mån och ibland måste man få vara liten (;

Förresten ingen har väll missat att
kissie och Rosing ska vara med på svt1 klockan 22.00, då ska man sitta bänkad framför tv:n!

Men känner mig inte på blogghumör så blir bilder ist:




Så går det när man glömmer flaskan i frysen..


Hillevi sa till mig att vakta hennes sko, jag tog uppgiften på blodigt
allvar!


Låter bilden tala för sig själv..

Hallå!

Hallå, är vaken för 10 (applåder!) men var faktiskt så att jag inte kunde sova..bra eller dåligt? Hur som helst pratade mamma i telefon..eller prata och prata snarare skrek. Herregud hon hör ju inget! Aja hur som helst så är jag vaken, men vilket ni borde fattat (; 

Planer för dagen:

-Följa med mamma till hennes gamla jobb. 
-
Räkna matte
-Göra någon nytta kanske..
inte låta dagen gå till spillo.
-Ringa pappa och påmina om att boka tid till vårdcentralen till mig.

Ja, sam sagt är jag väll inte super duktig på att planera upp min dag, men är det lov så är det! Men känns som att dagarna bara har sprungit iväg, är lixsom tor idag var tog mån, tis, ons vägen?

Och bara för att jag har fastnat toltalt för spotify så lyssnar jag på Britney nu! Gammal favorit..
Nej men nu ska jag faktiskt börja fixa mig..btw nån idiot har stängt av vårat vatten, när jag får reda på vem det är då jävlar!

Kram Ingrid


Vackert...nej ja vet inte riktigt.


Det här med pms..

Jo finns ju roligare grejer, har varit som en galen kärring hela dagen har skrikit på allt och alla..men är väll ändo inte mitt fel att jag har pms..? Och det var verkligen inte så att jag nästan börja gråta när jag inte hitta min mössa nejnej..det var inte jag! Usch roligare grejer finns ju, just nu så skulle jag villa stänga in mig på ett rum med 100 marabou chokladkakor och bara äta utav helvete! Ja skiter i om jag blir fet..hellre fet och lyckig än smal och olycklig, och vem blir inte glad av chocklad?

Okej vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget, antar att jag har pms och vill ha chocklad..



Just det ja..

Just nu..


Osminkad..förutom mascara!

Hallå!

Tyvärr så har jag inte orkat blogga nåt, det är så det är! Idag har jag iallafall varit hos läkaren med knäna. Har tydligen någon inflamation elr nåt..fatta inte så myket. Hur som hellst ska jag dit iallafall på röntgen och kolla så allt är okej, vilket det säkert är :)

Hur som hellst inga planer för dagen förutom ska träffa Andrea och Sandra, Andrea som missbrukar silvershampo och Sandra som har en solarium fetich (haha tack för den Karro ;) fast jag är väll inte mycket bättre jag heller..kommer säkert få hudcancer, men e ju snyggt att va brun me :D

Hm jaa ska väll vänta på att den där Sandra ska komma nu
och lyssna vidare på suger mama med Beyonce ;D

Hare bra! <3





En drog?..


Godmorgon?

Jo hehe kan ju vara så att jag vaknade klockan 9 och sen somna om till 12..önskar att jag kunde säga att det inte var så men tyvärr sån tur har man inte! Hur som hellst insåg ganska snabbt att bussen skulle gå om två timmar som jag ska åka till stallet med så kanske var dags att stiga upp, men ska inte klaga känner mig ordentligt utvilad iallafall!

Sitter och äter frukost/lunch nu orkade steka en hamburgare med massa ketchup (typ halva flaskan) är den där jäkla Andrea som har lurat i mig det där, men jag förlåter dig (; Så tyvärr  blir det väll inte så mycket bilder idag eftersom att det kommer vara mörkt när jag kommer hem typ halv 6..hjälp!? Usch jag vill att det ska vara vamt och skönt, inget mörker och blött överallt..nej Spanien här kommer jag! (Man kan väll alltid drömma?)

Btw Simon/Karro hjälpte mig att fixa spotify igår, yees inget mera dåligt ljud från youtube MOHAHAH!
Så nu för typ 100 gången lyssnar jag på I'm done med Pussycat Dolls, FAKTISKT riktigt bra, är väll lite mera sång om man jämför hur deras låtar brukar låta?

Nej men ska väll gå ut med Ragge nu..om jag orkar..måste väll antar jag!

Kram Ingrid!

I'm Back!

Yees ni hörde rätt, har ju haft en paus från bloggen har inte känt för att blogga men ska försöka a upp det igen, kanske lägga in fler bilder och på så sätt göra det roligare, är väll inte så kul att läsa om vad jag gör varje dag hehe (;

Förresten (Tack Karro!) otroligt skönt med lov det kom precis i tid är otroligt skoltrött och behövde det här! Och sen är det ju prao med hehe.

Här har ni lite bilder iaf!



Hehe Karro hjälpte mig lite med kameran, bilden blev dock lite suddig
skulle vara bättre att fota i dagsljus :)


Om man inte äter fisk..


Tråååk

Förresten tycks om nya designen? :)